nsk 0 Zgłoś post Napisano Luty 6, 2009 Sprzedam layout pod strone firmową/domową. Jest mozliwosc edycji calego projektu. Sprzedaje go w wersji PSD. http://iv.pl/images/822gh5c8eu40f00qorc.png Kontakt: PW & gg: 4311153 nsk@thefunkychicken.eu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Luty 6, 2009 chyba zly link, bo nic nie widac ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nsk 0 Zgłoś post Napisano Luty 6, 2009 Mi sie otwiera normalnie. Inny link: http://img120.imageshack.us/my.php?image=nskprojektlv9.png Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Luty 6, 2009 I ile za to cos chcesz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ednet 136 Zgłoś post Napisano Luty 6, 2009 wyglada to na lay strony o grach komputerowych a nie na firmową. Ed Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mati010 0 Zgłoś post Napisano Luty 6, 2009 Tak bardziej Firmowo-Budowlana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ednet 136 Zgłoś post Napisano Luty 6, 2009 Tak bardziej Firmowo-Budowlana zaslon koparke i looknij jeszcze raz. Typowy lay dla strony o grach. Nie mówię że to źle, technicznie lay jest OK ale nie można go nazwać firmowym. Ed Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mati010 0 Zgłoś post Napisano Luty 6, 2009 No tak faktycznie jak się koparę zasłoni da się inne logo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Luty 6, 2009 lay ogolnie brzydki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ednet 136 Zgłoś post Napisano Luty 6, 2009 lay ogolnie brzydki chyba nie widziales brzydkich layów Ed Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mati010 0 Zgłoś post Napisano Luty 6, 2009 Nie no zły nie jest myślę że tak spokojnie 30 zł dostanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wygodad 31 Zgłoś post Napisano Luty 6, 2009 ... technicznie lay jest OK ale nie można go nazwać firmowym. Ed a co to znaczy "technicznie lay jest OK", pytam z ciekawosci? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ednet 136 Zgłoś post Napisano Luty 6, 2009 a co to znaczy "technicznie lay jest OK", pytam z ciekawosci? oj.... trudno to wytlumaczyc nie ma zadnych elementów jakie irytują, nieostrych butonów, kolory są bobrze dobrane, kropki w tle sa ostre.... Ed Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystian 17 Zgłoś post Napisano Luty 6, 2009 Nie no zły nie jest myślę że tak spokojnie 30 zł dostanie. To ja Ci dam 30 zł i mi zrób taki lay Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Luty 6, 2009 Nie no zły nie jest myślę że tak spokojnie 30 zł dostanie. 30zł? nieźle mnie rozbawiłeś teraz.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Luty 6, 2009 30zł? nieźle mnie rozbawiłeś teraz.. kolega ironicznie podal kwote 30 zl .. tak naprawde mial na mysli 10 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mati010 0 Zgłoś post Napisano Luty 6, 2009 Kiedy mam zrobić ci taką samą za 30 zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fuqet 0 Zgłoś post Napisano Luty 6, 2009 Za 30 zł to i sam layout lepszy zrobie PS. jeżeli jest ktoś zainteresowany kupnem layout'u / szablonu dla strony hostingowej zapraszam na PW tanio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystian 17 Zgłoś post Napisano Luty 6, 2009 O proszę, widzę że przepłacam swoim pracownikom. Tylko, że oni nie są tylko dobrzy w "gębie" (przepraszam za to określenie) Proszę osoby które mówią że zrobią coś takiego taniej niż autor tego tematu o pokazanie swoich prac, chętnie zobaczę na ile Was stać. Nie bronię autora tematu, ale siedzę w tym biznesie od dość dawna, wiem ile się płaci grafikowi za lay, więc się nie ośmieszajcie, bo za 30 zł i mniej to szukajcie ludzi z gimnazjum którzy nie znają swojej wartości. Forum schodzi do poziomu Webhelpa, tyle powiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach