Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Luty 9, 2009 Bardzo proszę. Godzina 11:39 będąc na serwerze pograj w godzinach 20 - 23 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malitek 1 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2009 Taki loss uniemożliwia grę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lukrec 0 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2009 Lukrec, do czego zmierzasz swoimi postami? Pozdr. Pokazuje wam jaki jest loss, ja zawsze mam ping 8-10 a teraz mi skakał 30-50 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2009 Ale to już nam pokazałeś w tym temacie, w ogóle jako konkurencja dla active-hosting.pl nie powinieneś zabierać udziału w tym temacie. Pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Luty 9, 2009 Uwazam ze kolega w ostatnim poscie barzdiej sie wypowiadal jako gracz nie jako konkurencja. Wiec uwazam ze mozna sobie te kwestie podarowac, tym bardziej ze coraz wiecej osob piszesz o stratach pakietow ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lukrec 0 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2009 Nie żadna Konkurencja. forum dla każdego do wyrażania swojej opini. Więc ja wyraziłem opinie screenem na temat serwerów activ hosting Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malitek 1 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2009 No to ja dam ACTIVE HOSTING GAMEPAD OVH Screeny zrobione mniej więcej w tym samym czasie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patryk 451 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2009 Starczy tego offtopika. To jest temat z ofertą, nie z dyskusja na temat jakości usług. Zamykam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach