Guitar Guy 0 Zgłoś post Napisano Luty 3, 2009 Witajcie. Mam dość dziwny problem. Otóż po instalacji Windowsa partycje z Linuxem zniknęły Z płyty live CD chciałem odzyskać GRUBa a on mów, że nie może znaleźć tej partycji Już nie raz go odzyskiwałem i zawsze było OK. Partycja z linuxem miała 95GB, Windzie dałem 50 W windzie w zarządzaniu dyskami pokazuje tą partycję jako wolne miejsce Miałem Ubuntu 8.10 a teraz instalowałem XP Media Center. Macie jakieś pomysły co się stało i jak odzyskać tą partycję? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukaschemp 27 Zgłoś post Napisano Luty 3, 2009 Jeśli już odzyskiwałeś partycję przez livecd i nie było problemu, a teraz nie możesz i partycja jest czysta to oznacza, ze coś Ci nie poszło tym razem i wyczyściłeś partycję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Guitar Guy 0 Zgłoś post Napisano Luty 3, 2009 Jak próbowałem zainstalować jeszcze raz Ubuntu to przy wyborze partycji żadnej nie widzi, nawet tej z winshitem, a zawsze widział :/ Pokazuje tylko cały dysk... Zobaczę jeszcze jak to wygląda z OpenSuse'a Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach