Mati010 0 Zgłoś post Napisano Luty 2, 2009 Witam mam pytanie ma ktoś do sprzedania może System Zarządzania SHOUTcast/AutoPilot/E-RDS chciałbym coś takiego jak tu: http://www.allegro.pl/item542342313_system...ilot_e_rds.html tylko by można było dodawać serwery z poziomu www Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
verde 4 Zgłoś post Napisano Luty 2, 2009 Witam. Ja mam panel zarzadzania uslugami shoutcast poprzez panel www. W razie czego prosze o kontak na PW wyslalem moje gg. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Luty 2, 2009 lepiej zarzućcie za darmo a nie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marczak 0 Zgłoś post Napisano Luty 2, 2009 ja mam ten skrypt co jest na aukcji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
verde 4 Zgłoś post Napisano Luty 2, 2009 Bym moze i dal za darmą ale pewnei by forum padlo poprzez zapchanie tematu jak skonfigurwac panel, i ocywiscie kazdy by zakladal darmowe VPSy te czaske - gdzi etutaj na forum byl ten temat ) i stawial serwery shoutcast z panelem shoutcast . Ciekawe ile by transferu poszlo w ciagu jedneogo dnia znajac poskie realnia , 1 TB by moze zabraklo :> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Luty 3, 2009 Co ty taki panel tylko do testów ;P i zobaczyc jak działa jak się sprawuje i ogólnie pobawić bo jakoś nie mam zamiaru stawiać masowo tych shoutcastów ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mati010 0 Zgłoś post Napisano Luty 3, 2009 Udostępni użytkownikom i za 1-2 miesiące Darmowe Serwery Shoutcast będą hah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Luty 3, 2009 Chyba żartujesz nielimitowanego łącza to ja nie mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mati010 0 Zgłoś post Napisano Luty 3, 2009 Ja o tobie może nie mowie ogólnie o użytkownikach forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hamurabii 0 Zgłoś post Napisano Luty 3, 2009 Było już tych projektów. Z najgłośniejszych to stacja.fm (własność superhostu). Z powodów ekonomicznych zrezygnowali. Z tego co pamiętam za czasów moderatora forum mieli kilka serwerów 1 u siebie drugi gdzieś we Francji. Osiągnęli nawet dobre staty, tylko co z tego... (chociaż 9 miesięcy to i tak sporo) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mati010 0 Zgłoś post Napisano Luty 3, 2009 tak teraz zaczyna to samo radyjko.net Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach