crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2009 witam! czy ktoś jeszcze z Was zauważył nieprawidłowe działanie google? obojętnie co wyszukam wszystkie wyszukane adresy posiadają ikonkę że jest to niebezpieczna witryna, a wejście w jakikolwiek link jest równoznaczne z tym że pojawi się komunikat o tym że witryna jest niebezpieczna. ktoś też tak ma ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prohost 345 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2009 Tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tomii 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2009 u mnie też są te objawy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2009 U mnie działa normalnie;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2009 a ja omal z krzesła nie spadłem wpisuje site:mojadreswww.pl patrze a tam same ostrzezenia... na szczescie pomyslalem ze to niekoniecznie wina mojej strony i sprawdzilem inne wyniki wyszukiwania. kolejny minus dla Google! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2009 u mnie tak samo :/ Awaria algorytmu Google :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dees 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2009 U mnie nie ma żadnych problemów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Guitar Guy 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2009 Już działa normalnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2009 Już działa normalnie nie zawsze, raz na jakiś czas wyrzuci ten błąd o zagrożeniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kacka 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2009 Czyżby koniec świata ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misioN 7 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2009 Hehe, możliwe... u mnie działa normalnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2009 Jakby nie patrzeć to mam niezapomnianą pamiątkę dzięki tej awarii. (Dzięki Mescam) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2009 Dodałem na blogu linka do oficjalnego stanowiska Google w tej sprawie. Ot robi się ciekawie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2009 BOSS: jak zwykle trzymasz reke na pulsie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2009 A dzięki, temat nośny a i dzisiaj więcej wolnego czasu na śledzenie zmian Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach