verox 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2009 Witam, szukam hostingu w rozsadnej cenie dla nieduzej firmy, oto moje wymagania: pojemnosc : 2GB transfer miesieczny: 5GB> PHP, MySQL, min 5 kont email, mod_rewrite, Symfony framework musi na tym chodzic Reszta jak w wiekszosci ofert. Prosze o pomoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4psd.com 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2009 chyba typowe zapotrzebowanie, chyba każdy hosting bedzie dobry, nazwa jest dobra jezeli sie jej nie przeciaza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2009 Myślę, że pakiet EasyPack z oferty Hekko.pl będzie pakietem idealnym - dokładnie 2GB pojemności oraz 5GB transferu miesięcznego. W razie jakichkolwiek pytań proszę o kontakt. Zapraszam oczywiście do darmowego 14 dniowego testu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VIPserv.org 4 Zgłoś post Napisano Luty 4, 2009 Witam, szukam hostingu w rozsadnej cenie dla nieduzej firmy, oto moje wymagania: pojemnosc : 2GB transfer miesieczny: 5GB> PHP, MySQL, min 5 kont email, mod_rewrite, Symfony framework musi na tym chodzic Reszta jak w wiekszosci ofert. Prosze o pomoc. Zapraszam na http://vipserv.org/ Symfony u nas chodzi bez problemów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach