manius 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2009 WITAM Poszukuje serwera baz danych z dostępem do phpmyadmin. Będzie tam tylko 1 baza bardzo mała, myślę ze ok 50-100MB będzie ok. Mam VPS ale jest za mało ramu żeby postawić mysql więc szukam zewnętrznego serwera. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2009 100mb baza danych to jest juz duża baza (oczywiście w jakimś sensie) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manius 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2009 100mb baza danych to jest juz duża baza (oczywiście w jakimś sensie) oczywiście max 100MB baza jest mała ma na razie 1MB trochę przesadziłem z wielkością ok 30MB powinno być ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chmuri 89 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2009 jaki transfer potrzebujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manius 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 30, 2009 jaki transfer potrzebujesz? z 1GB będzie ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomi 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 30, 2009 A nie można po prostu dokupić zasoby do VPSa Na jakim skrypcie chodzi ta baza danych i jakie masz teraz parametry maszyny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manius 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 30, 2009 A nie można po prostu dokupić zasoby do VPSa Na jakim skrypcie chodzi ta baza danych i jakie masz teraz parametry maszyny? Chodzi o Wordpress-a VPS Ram 96(gwarantowane) max 265 i po wgraniu apache i php już zajmuje 45MB a po wgraniu mysql 140MB wiec trochę za dużo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lazy 33 Zgłoś post Napisano Styczeń 30, 2009 Chodzi o Wordpress-a VPS Ram 96(gwarantowane) max 265 i po wgraniu apache i php już zajmuje 45MB a po wgraniu mysql 140MB wiec trochę za dużo. dodaj skip-innodb do my.cnf jesli nie uzywasz baz Innodb, uzyskasz dosc duzo ramu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manius 0 Zgłoś post Napisano Luty 3, 2009 dodaj skip-innodb do my.cnf jesli nie uzywasz baz Innodb, uzyskasz dosc duzo ramu dzięki pomogło teraz zajmuje apache+php+mysql tylko ok 74MB Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach