4psd.com 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2009 Nasza firma zajmuje się cięciem layoutów czyli przygotowaniem kodu xhtml i css z grafiki w psd, png lub innym formacie. Bardzo szybkie terminy realizacji. Zapraszamy! www.4psd.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukaschemp 27 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2009 The minimum price is 199USD, for sites that are simple. Mamy się opierać na tej informacji jako na cenie za cięcie prostej strony, czy proponujecie jakieś inne ceny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2009 http://www.pl.4psd.com/realizacje_design_to_html Tu sa wykonane projekty z cenami ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
is_wm 287 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2009 Minimalna cena za przygotowanie kodu XHTML, CSS i grafiki z projektu rastrowego (PSD, JPG, etc) to 290zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2009 Jak dla mnie smiech na sali ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2009 lol... Tyle sobie życzy i nie zabroni mu nikt nawet żądać i 5 tys za pocięcie.. ma na to klientów i tyle jak widać.. a tego 'Pana' troszkę znam i dobrze wykonuje swoją pracę (na moje oko), oraz serdecznie go pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misioN 7 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2009 Aż tak drogo to nie jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ednet 136 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2009 Jak dla mnie smiech na sali ... dlaczego? Ed Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4psd.com 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2009 Każdy projekt traktujemy indywidualnie. Jeżeli masz grafikę do pocięcia i chcesz ją zlecić prześlij ją do nas a my ją wycenimy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2009 is_wm i RuFiK: ale o co chodzi? za mało? za miskę ryżu? czy jak? ps. o firmie - a na stronie ani nipu ani regonu ?!? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rys 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2009 przydał by się jeszcze NIP i REGON w kontakcie na waszej stronie //edit nrm mnie wyprzedził jak widać nie tylko mnie to zaciekawiło gimnazjaliści tną po 50zł ja osobiście za pojedynczą stronę nie dał bym więcej niż 200zł ( a najlepiej samemu zrobić) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2009 Czemu domyślna strona to ENG? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4psd.com 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2009 Chcesz mi wystawić fakturę? Czepiacie się dziwnych rzeczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rys 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2009 Chcesz mi wystawić fakturę?Czepiacie się dziwnych rzeczy norma więc się nie przejmuj , na wht firma która nie podaje NIP/REGON to nie firma ... ale widzę ,że już uzupełnione Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4psd.com 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2009 Czemu domyślna strona to ENG? Gdyż bardziej jesteśmy nastawieni na zagraniczny rynek. Nie mniej jednak chcielibyśmy żeby polskie firmy webdesignerskie też dostrzegły że istnieje możliwość outsourcingu takiej czynności. 4psd specjalizuje się w cięciu layoutów nie mniej jednak robimy też i całe strony jak również grafikę do stron itd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2009 Akurat będę szukał niedługo takiej usługi więc chyba się zgłoszę Robicie też cięcia i kodowania dla np. styli for? Głównie chodzi mi o SMF. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2009 is_wm i RuFiK: ale o co chodzi? za mało? za miskę ryżu? czy jak? ps. o firmie - a na stronie ani nipu ani regonu ?!? załóżmy 650 za samo ciecie + w3c Moze zagraniczny rynek to kupuje. W sumie jak sie spojrzy na zachodnie stronki to faktycznie aż się proszą o pomstę do niebia. Ale wracając do tematu za drogo ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4psd.com 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 30, 2009 Tak, wykonujemy praktycznie wszystkie zadania związane z kodowaniem xhtml/css według projektu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 30, 2009 załóżmy 650 za samo ciecie + w3cMoze zagraniczny rynek to kupuje. W sumie jak sie spojrzy na zachodnie stronki to faktycznie aż się proszą o pomstę do niebia. Ale wracając do tematu za drogo ... No to nie skorzystasz jezu proste..w każdym temacie coś Ci nie pasuje. W takich cenach zapewne klienci biznesowi lub Ci z głębszą kieszenią. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ednet 136 Zgłoś post Napisano Styczeń 30, 2009 załóżmy 650 za samo ciecie + w3cMoze zagraniczny rynek to kupuje. W sumie jak sie spojrzy na zachodnie stronki to faktycznie aż się proszą o pomstę do niebia. Ale wracając do tematu za drogo ... na pewno zalezy od rozbudowania layoutu, (3 divy na krzyz czy 10 razy więcej), ale cena wcale nie jest duza. A rynek na pewno jest, bo sam spotkalem wielu grafikow mająch projekty, ale nie wiedząc w ogóle jak to przeniesc do HTMLa. Jeden jajcarz to mi nawet przesłał projekt layoutu zrobiony w Adobe InDesign. Ed Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Styczeń 30, 2009 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 9, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Styczeń 30, 2009 Czepiacie się dziwnych rzeczy dziwnych? brak tych danych powoduje, że się takie oferty omija. to komu ma zależeć, nam czy tobie? norma więc się nie przejmuj , na wht firma która nie podaje NIP/REGON to nie firma trudno żeby było inaczej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
locash 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 30, 2009 Polska to moze wciaz dzungla, ale skoro nastawiasz sie na rynek zagraniczny to jest wymog prawny umieszczenia tych danych. MUSI byc adres firmy, email, tel, fax jesli jest. TE dane musza byc na przynajmniej jednej podstronie Reg No: xxxxxxx Registered Offices: xxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx VAT Registration No: xxxxxxxxxx Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach