Charlie root 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 12, 2005 Nie ma ktoś czasem numeru gg albo nr. telefonu od skip.pl? Musze sie pilnie z z adminem skontaktowac...Prosze nie podawac email - bo serwer im nie dziala wiec nie ma co wysylac na admin@skip.pl Już działa Kontakt BMC POLAND s.c. ul. Chrobrego 22 41-500 Chorzów NIP: 627-253-44-28 Regon: 240065143 Biuro Obsługi Klienta: e-mail: bok@skip.pl pon-pt: od 10.00 do 16.00 Dział Techniczny: e-mail: admin@skip.pl 24 h Dział Finansowy: e-mail: finanse@skip.pl pon-pt: od 10.00 do 16.00 Domeny: e-mail: domeny@skip.pl 24 h Skargi na użytkowników: e-mail: abuse@skip.pl 24 h Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Venome 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 13, 2005 Tak, już wiem.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pride 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 18, 2005 Już działa czy aby napewno? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sloonik 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 18, 2005 Do wszystkich: Czysto profesjonalne podejscie.... hehehe ;-) Widze, że jakość świadczonych usług nieustannie wzrasta (choć to przykre, że pojawiają się coraz lepsi hakerzy), wprost wymarzony Suport techniczny specjalistów z branży (choć ze względu na psychiczne dobro klienta BOK nie nie prowadzi rozmów z klientami)... Do skip.pl: Proponuje zmianę domeny na www.skiba.pl i rozpoczęcie hodowli buraka cukrowego. Do buraków może włamać się wprawdzie stonka, ale w ostateczności nie potrzeba formatować pola (o przepraszam orać), żeby znów posadzić buraki... Do siebie: Swoja drogą, chciałbym zobaczyć minę tego "hakera", który przeczytał to oświadczenie - mam wrażenie, że bardziej spadł z krzesła niż ja. Do hakerów: Dobrze, że jesteście, odrobina rozrywki nikomu jeszcze nie zaszkodziła, ta utwki w mej pamięci na długie miesiące - nie ze względu na "atak", ze względu na spektakularne oświadczenie Pierwsza myśl Dlaczego za wszystkie awarie i brak kompetencji obarcza się hakerów? Dlatego że tak łatwiej ? A może dlatego, że ich wiedza i zdolność analitycznego myślenia jest dużo większa, od niektórych tak zwanych administratorów... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
T 6 Zgłoś post Napisano Wrzesień 18, 2005 Do siebie:Swoja drogą, chciałbym zobaczyć minę tego "hakera", który przeczytał to oświadczenie - mam wrażenie, że bardziej spadł z krzesła niż ja. Jesteś pewien, ze ten haker nie nazywał się 'awaria dysku'? :-> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sloonik 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 18, 2005 Do siebie:Swoja drogą, chciałbym zobaczyć minę tego "hakera", który przeczytał to oświadczenie - mam wrażenie, że bardziej spadł z krzesła niż ja. Jesteś pewien, ze ten haker nie nazywał się 'awaria dysku'? :-> No jak nie czytales oswiadczenia ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach