b0gdan 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2009 Potrzebuje taniego i niezawodnego () hostingu pod forum studentów. Skrypt to phpbb3, ~80 użytkowników, sporadycznie nie więcej niż 20 użytkowników online. Potrzebuje ok 1-2gb miejsca na pliki, 5-6gb transferu miesięcznie. Interesuje mnie możliwość rozliczania półrocznego, w kwocie 50-60zł. Co sprawdzonego polecacie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2009 Hekko z mojej stopki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2009 Witam i zapraszam do zapoznania sięz naszą ofertą. W chwili obecnej dla użytkowników formum i nie tylko jest promocja z rabatem 50% (szczegóły w dziale oferty). P. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2009 Witam http://szybki-serwer.pl/index.php?page=plans&plan=5 i zapraszam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2009 Active-Hosting.pl płatność sms za pakiet lite lite max oraz pakiet normal pozostałe pakiety mają możliwość opłaty tradycyjnej. Zapraszam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2009 Masz do wyboru i do koloru i na prawdę praktycznie każdy będzie chciał Cię przyjąć. Phpbb nie jest najgorszym rozwiązaniem wydajnościowym, zresztą forum jest bardzo małe i pewnie obciążenie będzie znikome. Czysty zysk więc ja na Twoim miejscu zajrzał bym w ostatnie promocje w dziale Oferty. Pozdr @Edit, Może vipower.pl ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VIPserv.org 4 Zgłoś post Napisano Luty 4, 2009 Zapraszam na VIPserv.org. Możliwość opłat nie tylko poł rocznych, ale także miesięcznych + wyjdzie ci nawet o polowę taniej niż planujesz. z najtańszym pakietem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DiKei 0 Zgłoś post Napisano Luty 5, 2009 Polecam IONIC.pl Bardzo dobre serwery, sam jestem ich klientem i jestem bardzo zadowolony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach