lirek 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2009 Witam, Panel administracyjny: Direct Admin Dostęp: Reseller Chciałbym mieć możliwość wpisania kodu JavaScript (w jednym miejscu), tak aby reklamy wyświetlały się wszystkim użytkownikom, używających mojego hostingu. Gdzie i w jaki sposób zrobić coś takiego? Proszę o wskazówki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2009 z pozycji resellera tego nie zrobisz ... To jest dodatkowy mod do apache Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
is_wm 287 Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2009 Możesz też dokleić w php.ini, no ale jak widać, działa to tylko na stronach z PHP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrys Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2009 dorzuć do skina DA, bo jak sądzę to chodzi o wyświetlanie reklamy w panelu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2009 Możesz też dokleić w php.ini, no ale jak widać, działa to tylko na stronach z PHP DA pozwala na provisioning pliku php.ini do poszczególnych childów przez resellera? ( ofc. nie chodzi mi o dodanie tego do skeletona, bo wtedt user może sobie to zmienić... ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lirek 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2009 Nie chodzi mi o reklamy w DA, lecz reklamy na każdej stronie moich klientów coś takiego jak prv.pl: wchodząc na ich stronę i ich użytkowników na samej górze jest pasek z jakimiś linkami: * Poczta * iThink * Blogi * Patrz * Osobie * Prv * Moblo * Spis * Xoxo * Linkologia i o coś takiego mi chodzi ... Kisiek, mógłbyś rozwinąć swoją myśl? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2009 Kisiek - miął na myśli zapewne mod_layout. Do poczytania lub zaznajomienia: http://www.musc.edu/webserver/mod_layout.html http://tangent.org/362/mod_layout.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach