SMYS 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 22, 2005 Witam przegladajac oferte http://www.leaseweb.com/index.php?p=dedicatedlinux nie bardzo wiem jak mam rozumiec: Connectivity: Standard 20GB To jest 20GB / miesiac ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webtech 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 15, 2005 tak. 20 GB miesiac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość normanos Zgłoś post Napisano Sierpień 15, 2005 "killer i co ja sobie za to kupie? waciki?" tak mi się skojarzyło widząc nędzne 20GB transferu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gb 12 Zgłoś post Napisano Sierpień 16, 2005 W bardzo podobnych cenach to mozesz juz w Polsce miec serwer :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość normanos Zgłoś post Napisano Sierpień 16, 2005 niebardzo rozumiem ich ofert. na stronie kupe kasy za limit 20GB a na wht com oferty 5-10Mbps (Flatfee) Volume za mniej kasy. czy ja to zle rozumiem? flatfee - bez limitu tj. tyle ile udzwignie dane łącze? jakies kombinacje tu sa.. nie rozumiem tych holendrow. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość McN Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2005 Limit jest zawsze. Limit łącza. Łacze może jednak być "nie limitowane" tj. że nie masz nałożonego stałego limitu i lecisz ile łącze pociągnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość normanos Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2005 czyli dobrze zrozumiałem no to powodzenia z taka oferta na ich www skoro na boku dają 10000x lepsze oferty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mikołaj FC.pl 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2005 Tylko, że najprawdopodobniej wybierając serwer z limitem transferu, jestes podpięty do o wiele szybszego łącza. Przykładowo za łącze 100 Mbps musisz zapłacić € 2900.00 miesięcznie, a tutaj przy 20GB płacisz tylko € 14.99. W przeliczeniu na GB o wiele taniej wyjdzie łącze, ale naprawdopodobniej i tak byś go nie wykorzytał. Zresztą po co Wam do serwerów łącze Standard jak Volume w zupełności wystarczy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2005 Hmm na laczach nie zabardo sie znam lecz volume slabo wyglada. http://www.leaseweb.com/index.php?p=connectivity Brak sla, ale niech wypowiedza sie fachowcy W lease byly by tanie servery ( no i w sumie sa) ale ceny tych lacz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość normanos Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2005 Tylko, że najprawdopodobniej wybierając serwer z limitem transferu, jestes podpięty do o wiele szybszego łącza. tak, tak. wlasnie o toc hyba chodzi. na tym przykladzie: w tej ofercie 20GB -> jestes podlaczony do 100MBit a bez limitu masz dane łącze 5-10 Mbit. swoja drogą wydaje mi się ze 5-10 to i tak sporo a co z tego jesli sie ma 100Mbit skoro tylko 20GB? oczywiscie zalezy do jakis zastosowan. ja mierze swoja miarka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach