sayen 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2009 Witajcie. Szukam odpowiedniej serwerowni do kolokacji serwerów z jak najniższym czasem dostępu (pingiem) głownie z TPNet w północnej i południowej części Polski, jakie moglibyście mi polecić? Cena nie gra roli. Łącze jakie potrzebuje to 10Mbps z możliwością zwiększenia do 100Mbps i więcej. Wstępnie myślałem nad Gdańskiem (nephax) i Krakowem (kei), jednak wiem że tych miejsc jest więcej i liczę na wypowiedzi osób, które korzystały/korzystają z różnych lokacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrys Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2009 chodzi o dwie kolokacje ? A może pośrodku ? ATMAN? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2009 Z tego co wiem to szara.net niebawem będzie mieć TPNET. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sayen 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2009 chodzi o dwie kolokacje ?A może pośrodku ? ATMAN? tak, dwie lokacje kolokuje już serwery 'pośrodku' m.in. w atmanie, dlatego szukam w innych rejonach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
files 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2009 nephax i livenet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2009 Ogicom bezpośrednie wpięcie do TPSA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach