yakusa 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2009 Witajcie, Zapraszam do komentowania mojego nowego projektu: XBOXreactor.pl Doszły mnie słuchy że grafika jest zbyt jaskrawa ale taki miałem zamysł takiego radioaktywnego reaktora... Jakiś czas temu pytałem się Was o rotator bannerów flash no i udało mi się sklecić taki prosty rotator który wyświetla się na środku strony. Mam niestety z nim trochę problemy bo nie u każdego się otwiera... raz działa, raz nie... Macie jakiś pomysł? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2009 Masz racje ten zielony za mocno wali po oczach ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2009 No ostro wali po oczach rzeczywiście . Myślę, że ciut ciemniejszy zielony byłby dobry. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rys 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2009 Not Found The requested URL /osc/FILENAME_O_SKLEPIE?osCsid=f496aa1319589d2ab4efa7086801fdb5 was not found on this server Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yakusa 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2009 Not Found The requested URL /osc/FILENAME_O_SKLEPIE?osCsid=f496aa1319589d2ab4efa7086801fdb5 was not found on this server To na razie faza "w przygotowaniu" dlatego niektóre z linków w stopce nie działają coś oprócz kolorów przypadło wam do gustu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marczak 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2009 mi tak sie bardzo podoba, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach