Homzik 1 Zgłoś post Napisano Lipiec 22, 2005 Witam, Moze ktos z Was moglby mi podac adresy firm rejestrujacych tanio domeny .cc oraz .ws? Ja znalazlem .ws za 45 zl netto w blink.pl oraz .cc za 59zl netto w e9.pl . Moze ktos zna tansze firmy? Albo ma zarejestrowana domene w jednej z powyzszych firm i moglby powiedziec cos na temat jakosci uslug? I co sadzicie o gadaddy.com - warto? Bo chyba najtaniej (ale moze sa jakies kruczki np. z transferem itp.)? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość McN Zgłoś post Napisano Lipiec 22, 2005 już chyba ten post gdzies widziałem :| A czemu on nie jest w dziale domeny?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Homzik 1 Zgłoś post Napisano Lipiec 22, 2005 już chyba ten post gdzies widziałem :| A czemu on nie jest w dziale domeny?? Post byl nieco inny, przynajmniej tak mi sie wydaje:) A co do dzialu to sie pomylilem - prosze moderatorow o przeniesienie tematu do innego dzialu:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patryk 451 Zgłoś post Napisano Lipiec 22, 2005 I co sadzicie o gadaddy.com - warto? Bo chyba najtaniej (ale moze sa jakies kruczki np. z transferem itp.)? Jest na pewno 100% wygodniej niz u polskich posrednikow, domena jest aktywna zaraz po rejestracji, zmiana ns'ow to kwestia sekund, bardzo rozbudowany panel. Mozna za dodatkowa oplata wykupic opcje prywatnosci dla domen (domains by proxy) etc, etc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach