crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2009 a tak siedząc sobie w nocy, znalazłem taką ciekawą dyskusję w internecie, może kogoś to zainteresuje. http://www.grupy.egospodarka.pl/dorobic-ja...0406,p,1,8.html mnie z całej dyskusji zaciekawiła kwestia odprowadzania ciepła - możecie (po przeczytaniu) odpowiedzieć jak to wygląda w profesjonalnych serwerowniach? Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2009 Ciekawe ciekawe, czekam na komentarze :> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prohost 345 Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2009 Nic ciekawego w jednym operatorze bez bgp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kosynier 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2009 ciekawe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ertcap 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2009 Hm, naliczylem juz trzy osoby z tej dyskusji, ktore sie (czasami) wypowiadaja na WHT Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach