numbo 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2009 Witam wszystkich. Mam takie pytanko. Otóż zakupiłem 7 domen na stronie domenomania.pl po strasznie niskich cenach 0,07gr za sztukę. Są to domeny: .pl .eu .com.pl .org.pl .biz. Robiłem to na szybkiego i zapomniałem przeczytać regulaminu i nie wiem teraz jak będzie z tymi domenami. Czy muszę je przedłużać przez ileś lat czy co. Tak na marginesie: Mógłbym przepisać na kogoś innego te domeny? Powiedzmy wystawić je na allegro itp. I jak należałoby to sfinalizować? Bo oczywiście nie wystarczy chyba tylko zmiana danych w panelu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2009 Robiłem to na szybkiego i zapomniałem przeczytać regulaminu i nie wiem teraz jak będzie z tymi domenami. Czy muszę je przedłużać przez ileś lat czy co. To przeczytaj go teraz ? Tak na marginesie: Mógłbym przepisać na kogoś innego te domeny? Powiedzmy wystawić je na allegro itp. I jak należałoby to sfinalizować? Bo oczywiście nie wystarczy chyba tylko zmiana danych w panelu. Google -> cesja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2009 co do przedłużania - nie ma obowiązku przedłużania domen by przenieść domene trzeba opłacić kod authinfo za około 100zł brutto co do pytania na marginesie - cesja domeny - poszukaj w google. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
numbo 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2009 A mógłbym za darmo zrezygnować z tych domen? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2009 mógłbyś. ja tak ostatnio zrobiłem ale dla pewności na Twoim miejscu bym do nich napisał. Może akurat korzystałeś z innej promocji niż ja i np masz obowiązek przedłużania. Ale generalnie nie ma u nich takiego obowiązku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
numbo 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2009 A kiedy mniej więcej brałeś te domeny? Bo ja 22 grudnia 2008 roku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2009 pół roku wcześniej. pozostaje Ci kontakt z bokiem. kontakt mają bardzo szybki i konkretny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
numbo 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2009 Patrzyłem na stronie i jest nieaktywny button. Wysłałem maila do nich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach