!suchy! 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2009 Witam, jaki hosting mi polecacie na nowe forum oparte na silniku MyBB 1.4 Czym mam się sugerować przy wyborze? Czy na początek wystarczy mi 2gb pojemności i o co chodzi z tym transferem miesięcznym? Czy jest na to jakiś przelicznik? ;-) Najlepiej jak by był to hosting, który oferuje domenę pl gratis. Oraz potrzebuje info na jakich warunkach ta domena jest za darmo i ile po roku kosztuje np. jej usunięcie, czy przedłużenie? Miesięcznie na hosting moge przeznaczyć góra 25 zł. Za szybką pomoc, z góry dziękuje. PoZdRo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2009 Jeżeli to forum ma dopiero powstać to 1GB miejsca wystarczy ze sporym zapasem i o co chodzi z tym transferem miesięcznym? Jest to ilość danych z/do internetu przesłana przez odwiedzających twoje strony internetowe. Najlepiej jak by był to hosting, który oferuje domenę pl gratis. Tak się składa, że my w chwili obecnej mamy promocje w której do konta (od planu medium) dodajemy domenkę .pl na rok za darmo. Jej późniejsze odnowienie jest zgodne z naszym cennikiem. Miesięcznie na hosting moge przeznaczyć góra 25 zł. Darmowe domeny przyznawane są raczej do kont opłaconych z góry na rok czasu. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2009 hekko z mojej stopki cos napewno znajdziesz dla siebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
!suchy! 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2009 A co sądzicie o prohost.pl ???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2009 A co sądzicie o prohost.pl ???? Również dobry wybór Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2009 adres z mojej stopki zapraszam Ekstra hosting Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VIPserv.org 4 Zgłoś post Napisano Luty 4, 2009 Witam, jaki hosting mi polecacie na nowe forum oparte na silniku MyBB 1.4 Czym mam się sugerować przy wyborze? Czy na początek wystarczy mi 2gb pojemności i o co chodzi z tym transferem miesięcznym? Czy jest na to jakiś przelicznik? ;-) Najlepiej jak by był to hosting, który oferuje domenę pl gratis. Oraz potrzebuje info na jakich warunkach ta domena jest za darmo i ile po roku kosztuje np. jej usunięcie, czy przedłużenie? Miesięcznie na hosting moge przeznaczyć góra 25 zł. Za szybką pomoc, z góry dziękuje. PoZdRo Polecam http://vipserv.org/ Autoinstalacja MyBB w panelu kontrolnym w 3 kliknięciach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
luna 0 Zgłoś post Napisano Marzec 10, 2009 Przetestuj sobie SARNET.PL masz na to 14 dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach