Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2009 Witam, Poszukuje dla znajomego doktorka który wykłada na uczelni trochę przestrzeni dyskowej z możliwością podpięcia domeny Z góry zapowiadam że darmowego hostingi odpadają, także bardzo bym prosił o zaproponowanie, zasugerowanie Do czego www będzie potrzeba ? Na różne materiały dla studentów itp przeróżne pliczki które taki student będzie mógł sobie pobrać ze strony Myślę że nie ma sensu rozpisywać się co do dokładnej specyfikacji ponieważ taka osoba takiego konta hostingowego w 100 % nie wykorzysta Na pewno głównym wyznacznikiem to stabilność Pozdrawiam i czekam na wasze odpowiedzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chmuri 89 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2009 ile miejsca i jaki traffic? i powiedz mi czy mysqla będzie używał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2009 ile miejsca i jaki traffic? i powiedz mi czy mysqla będzie używał Witaj, Ile miejsca, wykłada na kilku uczelniach + wydziały za miejscowe (ponad 400 studentów ... ) Nie wiem myślę cos kolo 2-5 GB przestrzeni. Transfer hmm ciężko dokładnie określić, czy 25 GB miesięcznie starczy ? Baza MySQL, lepiej żeby baza MySQL była ponieważ będę wrzucał jakiś skrypcik do obsługi studentów pzdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2009 To może www.webh.pl ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2009 mogę dać za darmo w końcu reklamę będę miał... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malitek 1 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2009 mogę dać za darmo w końcu reklamę będę miał... To się nazywa podejście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2009 mogę dać za darmo w końcu reklamę będę miał... o poważnie ? No to tutaj mnie zaskoczyłeś ponieważ z góry nastawiłem sie na oferte związaną z gotówką Damian możesz napisać specyfikacje ? Przestrzeń / Transfer itp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2009 o poważnie ? No to tutaj mnie zaskoczyłeś ponieważ z góry nastawiłem sie na oferte związaną z gotówką Damian możesz napisać specyfikacje ? Przestrzeń / Transfer itp Pojemność: 2 Gb (możliwość zwiększenia przy braku) Trafic/mc: 25 Gb (możliwość zwiększenia przy braku) Mysql: 10 kont email: b/o domen dodanych: b/o Jesteś zainteresowany ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2009 Pojemność: 2 Gb (możliwość zwiększenia przy braku)Trafic/mc: 25 Gb (możliwość zwiększenia przy braku) Mysql: 10 kont email: b/o domen dodanych: b/o Jesteś zainteresowany ? Hmm obecnie jestem confused dostalem rowniez via PW bardzo dobra oferte Takze ogolna decyzja ie jest zalezna odemnie, ja mam tylko zorganizowac Mysle ze kolo srody czwartku bede dokladniej wiedzial co i jak. Co nie zmienia faktu i nie skresla innych firm Proszę jak najbardziej pisać oferty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VIPserv.org 4 Zgłoś post Napisano Luty 4, 2009 Witam, Poszukuje dla znajomego doktorka który wykłada na uczelni trochę przestrzeni dyskowej z możliwością podpięcia domeny Z góry zapowiadam że darmowego hostingi odpadają, także bardzo bym prosił o zaproponowanie, zasugerowanie Do czego www będzie potrzeba ? Na różne materiały dla studentów itp przeróżne pliczki które taki student będzie mógł sobie pobrać ze strony Myślę że nie ma sensu rozpisywać się co do dokładnej specyfikacji ponieważ taka osoba takiego konta hostingowego w 100 % nie wykorzysta Na pewno głównym wyznacznikiem to stabilność Pozdrawiam i czekam na wasze odpowiedzi Polecam http://vipserv.org/ Można użyć jednego z gotowych systemów e-learningowych (np. claroline, moodle czy e-front) do udostępniania plików z odpowiednim zachowaniem ew. uprawnień. Kliku naszych klientów tak właśnie robi. Każde z wymienionych oprogramowań dostępne jest wśród autoinstalacji vipserv.org , do zainstalowania w 3 kliknięciach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach