pasTerzu 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2009 Witam potrzebny mi serwer VPS ktorego jedynym zadaniem bedzie masowe puszczanie newsletterow - okolo 30k dziennie. Obecnie mam wykupiono taka usluge u jednego polskiego providera ale sporo maili laduje jako spam bo sporo filtrow akurat ma wpisane adresy IP z tego providera jako ten ktory wysyla spam - czy lepiej szukac w polsce czy za granica ? Bede wdzieczny za jakies podpowiedzi. Dzieki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mj 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2009 Raczej malo kto wypowie sie nad oferta dla spamowania, no chyba ze jest to legalny mailing. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2009 Ja też jestem zainteresowany takim czymś - oczywiście mailing legalny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasTerzu 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2009 nie spam a normalny newsletter wysylany do ludzi ktorzy zapisali sie do listy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2009 Witam, zapraszam do zapoznania się z ofertą serwerów VPS webh.pl Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2009 (...)ale sporo maili laduje jako spam bo sporo filtrow akurat ma wpisane adresy IP z tego providera jako ten ktory wysyla spam (...) Ale to do Ciebie wraca z komunikatem, ze jest w RBL czy dochodzi i ląduje w skrzynce u odbiorcy jako SPAM ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasTerzu 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2009 Ale to do Ciebie wraca z komunikatem, ze jest w RBL czy dochodzi i ląduje w skrzynce u odbiorcy jako SPAM ? dostaje zwrot ze jest w RBL Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach