Szumix 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 24, 2009 Witam. Szukam providera, mającego dużo różnych klas C adresów IP. Interesują mnie małe konta - do 100MB miejsca, baza danych mysql, obsługa php (curl,pdo). Transfer do 1Gb/mc. Możliwość podpięcia domen pod odpowiednie adresy. W chwili obecnej potrzebowałbym nawet do 200 adresów IP z różnych klas Proszę o info na PW Do Moderatora: jeśli pomyliłem działy serdecznie proszę o przeniesienie posta do odpowiedniego...Dziękuje za pomoc, to mój pierwszy post tutaj :-) Od moderatora: ten dzial bedzie bardziej odpowiedni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Styczeń 24, 2009 Napisz najlepiej z ilu podsieci /24 ( aka C ) byś chciał mieć te adresy, a wtedy potencjalni oferneci będą wiedzieli czy w ogóle jest sens składać Ci ofertę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szumix 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 24, 2009 Generalnie interesuja mnie pakiety nie mniejsze od 20IP z różnych klas C od jednego providera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Styczeń 24, 2009 Generalnie interesuja mnie pakiety nie mniejsze od 20IP z różnych klas C od jednego providera 20 klas /24 czyli ISP musiałby mieć /19, a to mają w tym kraju tylko bardzo duże firmy hostingowe, którym nie będzie się chciało ingerować w swoje automaty do obsługi zamówień po to aby w zamian za kilka groszy konta były koniecznie w 20 podsieciach. Sugeruję zweryfikować jeszcze raz swoje oczekiwania... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szumix 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 24, 2009 Ip nie musza być z klas adresowych PL. Bez problemu znalazłem jedną z firm w PL i mam u nich 22 hostingi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2009 Sprawdź hekko z mojej stopki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2009 neteasy.pl z pakietem SEO H9 - ale tam nie ma gwarancji, zależy od Twojego szczęścia jak założysz subkonta. lokoz.info - 32 IP 4 klasy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach