mekosx 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 24, 2009 Witam, gdzie najtaniej mogę wykupić domenę czarnogórską .me? Mam na myśli zarówno pierwszy rok jak i przedłużenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Styczeń 24, 2009 napewno jakis zagraniczny rejestrator Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mekosx 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2009 No tak ale konkretniej? Sprawdzałem w ofercie tucows - tam kosztuje 20$ za pierwszy rok, jednak ile za przedłużenie niie podali, w namecheap.com $21.98 za 1 rok i za przedłużenie. Czy cen na poziomie ok. 20$ za rejestrację i przedłużenie powinienem się spodziewać wszędzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hamurabii 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2009 w OVH masz za 58.55PLN Brutto rejestracje jak i odnowienie a teraz dolar drogo kursu 3 zł za dolara chyba prędko się nie doczekamy a przynajmniej masz Polską obsługę techniczną. Jak narazie przy obecnym kursie wychodzi taniej w OVH :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mekosx 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2009 Dla domen .me minimalny okres rezerwacji to 2 lata. Czyli muszę wpłacić z góry 120zł za 2 lata? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hamurabii 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2009 Czyli muszę wpłacić z góry 120zł za 2 lata? Najwidoczniej tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach