malu 460 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2009 No właśnie, bo ktoś mnie poinformował że ovh blokuje takie serwery. Widocznie "ktoś" nie miał tam serwera tylko powtarza głupie plotki. Zresztą nie chce mi się rozwodzić zbytnio w tym temacie bo przygotowujesz się trochę od dupy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shell 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2009 Widocznie "ktoś" nie miał tam serwera tylko powtarza głupie plotki. Zresztą nie chce mi się rozwodzić zbytnio w tym temacie bo przygotowujesz się trochę od dupy. Lepiej chyba się upewnić w niektórych kwestiach ? Pozdrawiam i życzę miłej niedzieli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mekosx 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2009 Wiem, z tym że chodziło o to na czym postawić większy nacisk. Tzn. lepsze nagrody czy może dłuższe przedłużanie. Moim zdaniem najlepszym rozwiązaniem byłoby danie i dobrych nagród i przedłużeń, jednak jeśli nagrody miałyby być w stylu długopis, smycz itp, to chyba wygodniej by było tak jak zrobiło to rapidshare, czyli uzbierasz określoną liczbę punktów za pobierania twoich plików - dostajesz gratis konto premium, ew. zniżki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach