moonwalker 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 24, 2009 Witam, mam do sprzedania serwer z shooters.pl 11 slotów(prywatny) opłacony do 21 kwietnia za 90zł + daje gratis konto steam z cs 1.6,cs condition zero, day of defeat, (NIE ZBANOWANE! NIGDZIE NIE REJESTROWANE) jeśli jest ktoś zainteresowany to mogę wystawić aukcje na allegro więc żadnego oszukiwania nie będzie. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chmuri 89 Zgłoś post Napisano Styczeń 24, 2009 hmm to wszystko za 90 dychalców? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moonwalker 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 24, 2009 tak, sprzedaje go bo jest mi on nie potrzebny i stoi całymi dniami pusty a szkoda żeby się zmarnował a ktoś inny go może wykorzystać. ip serwera; 195.42.112.5:27070 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moonwalker 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2009 obniżam cenę do 80zł !!!!!!!!! to aż 70zł MNIEJ!!!!! normalnie zapłacił byś za to około ~150zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moonwalker 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2009 nie wierzę w to że nikt nie zainteresowany... ;o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2009 nie wierzę w to że nikt nie zainteresowany... ;o na złym forum piszesz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moonwalker 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 30, 2009 no to cena teraz 70zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach