BarMleczny 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2009 Coś nie działa ich stronka chciałem złożyć zamówienie a tu kicha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2009 Mi tam działa.. jakie masz łącze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BarMleczny 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2009 Multimedia wszystko śmiga prócz ich nawet serwer na ping nie odpowiada Mi tam działa..jakie masz łącze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2009 Multimedia wszystko śmiga prócz ich nawet serwer na ping nie odpowiada Masz Multimedie? ja jakoś również to mam i mi działa bez zarzutu.. KLIK Może coś z dns? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BarMleczny 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2009 śmiga nawet na http://geotool.servehttp.com/ po wpisaniu domeny nie widzi jej położenia Masz Multimedie? ja jakoś również to mam i mi działa bez zarzutu.. KLIK Może coś z dns? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Młody~ 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2009 Neo TP nie działa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Art_ 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2009 no faktycznie u mnie też nie działa (era) ale vpsy śmigają , więc bez paniki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hamurabii 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2009 serwer Francja2 też leży czyli ich hosting www (www.hitme.pl) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karol508 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2009 hitme.net.pl - działa wolno hitme.pl - nie działa budgetvps.pl - działa Panele nie działają. Poprostu awaria. (TP) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BarMleczny 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2009 u mnie hitme.net.pl - nie działa hitme.pl - nie działa budgetvps.pl - nie działa VPS chodzi ale zrobiłem kopie bazy na wszelki wypadek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marekxbx 71 Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2009 Witam, Mamy problem z maszyną Francja2, która obsługuje część hostingu www i DNS. Aktualnie pracujemy nad naprawieniem problemu. Serwery VPS działają normalnie, prawidłowo, bez żadnych zmian, natomiast nie ma dostępu do naszych stron Internetowych. Przepraszamy za utrudnienia. Pozdrawiam, Marek Bajerski HitMe.net.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hamurabii 0 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2009 i leży ponownie (hosting www i witryny firmowe) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malitek 1 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2009 Na 99 % padła tylko maszyna we Francji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hamurabii 0 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2009 Na 99 % padła tylko maszyna we Francji albo ovh im powiedziało pa pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marekxbx 71 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2009 Problem dotyczy wyłącznie maszyny we Francji. Usługi HitMe.net.pl poza częścią kont www pracują prawidłowo. Pracujemy nad rozwiązaniem obecnego problemu i wyeliminowaniem jego powstawania w przyszłości. Przepraszamy za utrudnienia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2009 Mnie nie działa strona główna Hitme Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tHo 0 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2009 Potwierdzam, hitme dead Ciekawe kiedy ożyje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek. 0 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2009 mi też i jutro termin wychodzi konta ... //ps. mam pytanie nie dostaje kodu żeby przedłużyc, jak termin konta minie ftp mi usuną ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hamurabii 0 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2009 mi też i jutro termin wychodzi konta ... //ps. mam pytanie nie dostaje kodu żeby przedłużyc, jak termin konta minie ftp mi usuną ?? Nie usuną ci Dadzą ci kilka dni na backup. Usługi hostingowe nie są zadowalające - na pewno nie poleciłbym znajomemu konta www. To już któraś z kolei awaria w tym roku. Jedyny plus to Pan Marek który co jakiś czas odbiera telefon. Z tego co wiem to około 40 minut temu miało być to naprawione za około 30 minut. Pewnie są już gdzieś blisko - jak narazie tylko 10 minut poślizgu Gdybym miał taką możliwość z chęcią przeniósłbym stronę z wirtualnego hostingu na budgetvps'a ale zapewne jest to jest nie możliwe. (nauczka - nie opłacaj konta z góry na dłuższy okres) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Manieq 0 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2009 Dostaniesz email, czy rezygnujesz z konta Możesz np. zgłosić że zapłacisz kilka dni później, nie każdy ma kase :PP A hitme od 2 h leży, i moje strony jak i serwery padają :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bartosh 0 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2009 Mam nadzieję że to szybko naprawią, nowe forum, a tu już pada :/ to dobrze nie wróży :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marekxbx 71 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2009 Ale HitMe staje także na rzęsach żeby jak najszybciej to wstało Uruchomiliśmy co się dało, nie wszystko jest zależne od nas - cały czas pracujemy. Bardzo przepraszamy za utrudnienia, na pewno będą stosowne rekompensaty dla klientów kont www objętych problemem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spajder 6 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2009 E-maile wysłane do supportu podczas awarii będą na swoim miejscu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek. 0 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2009 No to się ciesze Kasy nie brak przyznam, że hitme.pl brałem na próbe, bo naciołem się na inne "hostingi" za sms ( xaa.pl boo.pl ... nie polecam... ) Tak więc panie Marku proszę o te kody Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hamurabii 0 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2009 Chwała za: "Serwer w trakcie prac administracyjnych. Przepraszamy za utrudnienia." Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach