chmuri 89 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2009 pi***?? co? nie mów mi o tym nawet:) u siebie na uczelni mam cisco:) nawet jakiś panasonic jest tylko nie wiem czy to router czy jakieś inne urządzenie sieciowe. Niedługo startuje na cisco i zobaczymy co z tego wyjdzie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2009 pi***?? co? nie mów mi o tym nawet:) u siebie na uczelni mam cisco:) nawet jakiś panasonic jest tylko nie wiem czy to router czy jakieś inne urządzenie sieciowe. Niedługo startuje na cisco i zobaczymy co z tego wyjdzie:) A czy masz jakies fajne materiały po polsku ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chmuri 89 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2009 A czy masz jakies fajne materiały po polsku ? Fajne? Tzn co? Odpowiedzi do poszczególnych modułów? nie no tego to ci na pewno nie dam .Ale o materiały mogę się zapytać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2009 Fajne? Tzn co? Odpowiedzi do poszczególnych modułów? nie no tego to ci na pewno nie dam .Ale o materiały mogę się zapytać. odpowiedzi do modułow ? weź przestan takie rzeczy trzeba samemu zrozumiec a nie z odpowiedzi jechac Mam na mysli materialy do calego CCNA (jakies prezentacje, pdfy ...) pzdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chmuri 89 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2009 ja nigdy nie napisałem że je mam, na gg się odezwij to ci pomogę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach