statnet 1 Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2009 jakiś czas temu sprawdzałem ich ofertę i mieli całkiem ciekawe ceny na dedyki. Dzisiaj lezy? działa jeszcze ta firma? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hamurabii 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2009 Jeszcze kilka dni temu działała Bodajże voot.pl ma tam serwery gier Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darkus 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2009 Mam identyczny problem mam u nich dedyka już dosyć długo... A teraz wszystko padło, sama strona chodzi www.wladcapierscieni.net, ale zalogować do panelu sie już nie można, nic zmienić itp. A akurat dzisiaj chciał stworzyć nową baze danych i zainstalować jeden skrypt Wie może ktoś o co chodzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2009 Nowy Numer Serwisowy tel. 665 94 13 41 biuro 032 720 58 26 gadu-gadu: 3471078 skype: dksoft_tech dzwoń i pytaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darkus 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2009 Tylko że ja nie mam na tychy24.pl tylko na dedyki.pl, ale mam ten sam problem.... ;/ Sorry mój błąd nazwy tematu nie czytłem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Młody~ 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2009 leży wszystko do dziś. Jeszcze wczoraj działało kilka serwerów, a dziś żaden..... Czyżby zwijali interes? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dno 16 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2013 firma działa i ma się świetnie kontakt tychy24.pl Sprzedaż 722207878 serwis 665940 929 biuro@tychy24.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Luty 22, 2013 (edytowany) Edytowano Luty 22, 2013 przez Matmaxalez (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eider 0 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2013 (edytowany) tu| Intel 4x 2.70 GHz tu| Intel Qua$ Ciekawa oferta. http://www.tychy24.pl/terms.php - hmm... Nazwa użytkownika reklamującego to coś (dno) idealnie odwzorowuje moje odczucia po zobaczeniu tej oferty. Edytowano Luty 22, 2013 przez eider (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Liar 21 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2013 Jakim cudem serwer z i3 kosztuje 110zł/miesięcznie jeśli nawet w takim gigancie jak ovh jest on za 150zł ? Wybaczcie pytanie ale naprawdę tego nie pojmuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tym 205 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2013 10mbit bez sla i masz taką cenę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Luty 23, 2013 @tym no tak, ale w ofercie jest 100 Ale i tak nie czaje o co chodzi w ofercie VPS http://www.tychy24.pl/serweryvps.php W dodatku asymetryczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Suspect121 53 Zgłoś post Napisano Luty 23, 2013 Nie zdziwiłbym się gdyby oferta VPS była oparta na serwerowni postawionej w domu obok łóżka jej właściciela na łączu domowym kupionym w promocji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cad0s 3 Zgłoś post Napisano Luty 23, 2013 Oferta Konkurencyjna ? Coś mnie kusi na zapłacenie tych 136 zł brutto za i3 ;] Od kiedy firma istnieje ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Luty 23, 2013 (edytowany) Edytowano Marzec 26, 2018 przez Gość (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Luty 23, 2013 Jakim cudem serwer z i3 kosztuje 110zł/miesięcznie jeśli nawet w takim gigancie jak ovh jest on za 150zł ? Wybaczcie pytanie ale naprawdę tego nie pojmuję. Nie tylko Ty tego nie pojmujesz Tego nie wiedzą nawet najstarsi indianie. Ale wszystko zapewne jest policzone przez dobrych ekonomistów. Ale jak nie mamy czym konkurować, to robimy to ceną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Luty 23, 2013 Nie tylko Ty tego nie pojmujesz Tego nie wiedzą nawet najstarsi indianie. Ale wszystko zapewne jest policzone przez dobrych ekonomistów. Ale jak nie mamy czym konkurować, to robimy to ceną Pewnie przez samego Vincentego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FanPL 4 Zgłoś post Napisano Luty 23, 2013 Jakim cudem serwer z i3 kosztuje 110zł/miesięcznie jeśli nawet w takim gigancie jak ovh jest on za 150zł ? Wybaczcie pytanie ale naprawdę tego nie pojmuję. Dokładnie to kosztuje 135,30, ponieważ na ich stronie są ceny netto. Na stronie OVH ceny serverów są brutto. Więc poniekąd cenowo się mniej więcej pokrywa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Luty 23, 2013 Ja nadal czekam aż któraś firma przebije cenowo OVH . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Luty 23, 2013 Ja nadal czekam aż któraś firma przebije cenowo OVH . Znam takie i to renomowane a nie budżetówki Wszystko zależy od lokalizacji oraz czynników "zewnętrznych". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Luty 23, 2013 Tia? Pokaż mi dedyka za mniej niż 50 zł / miesiąc . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Suspect121 53 Zgłoś post Napisano Luty 23, 2013 50zł to sam prąd wyniesie więc nie ma szans Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FanPL 4 Zgłoś post Napisano Luty 23, 2013 A jakoś OVH sprzedaje za 50zł. Szansa jest Nie mówiąc oczywiście o parametrach tego dedyka.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Luty 23, 2013 Bo OVH kradnie ze słupa na ulicy haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Luty 23, 2013 A jakoś OVH sprzedaje za 50zł. Szansa jest Nie mówiąc oczywiście o parametrach tego dedyka.. Bo za prąd płaci ktoś inny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach