DamianW 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 22, 2009 Z góry przepraszam jak pytanie jest głupie lub było poruszane, ale nie znalzłem na nie nigdzie odpowiedzi a nurtuje mnie dość mocno. Otóż dzisiaj w sumie przez przypadek zauważyłem na moim forum kilku (luba nawet kilkunastu) użytkowników pisze z tego samego IP. Myślę sobie typowe multikonto, ale zastanowił mnie fakt, że problem dotyczy aż tylu kont. Więc piszę do delikwenta co go łączy z danymi userami. Otrzymuje odp. że ma blueconnecta i reszta być może też niego korzysta. Czy to wykonalne żeby nawet dla kilkunastu użytkoników IP sie powtórzyło? Jak jest powtarzalnością IP w blueconekcie? Z góry dziekuje za info. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patryk 451 Zgłoś post Napisano Styczeń 22, 2009 Nie wiem jak to jest w blueconnect, ale to samo IP dla nawet kilkuset osób nie jest niczym dziwnym - NATy, serwery proxy itd to rzecz powszechna przecież . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Styczeń 22, 2009 W BC masz IP prywatne dynamiczne. W sumie jak w każdej "zwykłej" osiedlówce Można mieć stałe (tylko firmy) 15 netto miesiecznie dopłaty lub dynamiczne publiczne z jakiejś tam puli za 10 netto zł dopłaty (też tylko firmy). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach