virooz 1 Zgłoś post Napisano Styczeń 21, 2009 Witam wszystkich bardzo serdecznie. Od kilkunastu dni próbuję się skontaktować z kimś "zarządzającym" bądź administratorem firmy CYBERDUSK.pl - niestety bezskutecznie Z hostingiem ostatnio same problemy, strasznie wolne działanie, całkowity brak supportu, do połowy lutego mam u nich opłacony hosting, więc mogę zmienić firmę bez problemów, póki jeszcze moje dane są dostępne ( a zaczynam się o nie bać ! ). Czy ktoś z obecnych forumowiczów również korzysta z usług W/W firmy ? Bardzo proszę o kontakt jeżeli taka osoba to przeczyta. Pytanie natomiast, co robić z taką firmą "krzakiem" - bo takiego określenia można już chyba użyć ? Nie miałem nigdy jakiś wielkich problemów z ich serwerami, natomiast brak kontaktu w tej chwili nieco wybił mnie z równowagi... dziękuję i pozdrawiam, paweł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marekxbx 71 Zgłoś post Napisano Styczeń 22, 2009 Witam, Proponuję sprawdzić telefon z bazy whois, wynik dla cyberdusk.pl: Wynik poszukiwań DOMENA: cyberdusk.pl id abonenta: nsk238720 (FIRMOWA) serwery nazw: ns1.cyberdusk.com. ns2.cyberdusk.com. ns3.cyberdusk.com. utworzona: 2003.03.21 12:00:00 ostatnia modyfikacja: 2008.07.13 13:14:20 opcja: brak ABONENT: firma: CYBERDUSK ulica: UL. PÓŹNA 26 miasto: 66-620 GUBIN lokalizacja: PL telefon: +48.601812184 ostatnia modyfikacja: 2004.02.10 Hm, no i można jeszcze maila listem poleconym wysłać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kosynier 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 22, 2009 skopiuj sobie jak najszybciej wszystko z ftp i baze danych póki mozesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
virooz 1 Zgłoś post Napisano Styczeń 22, 2009 skopiuj sobie jak najszybciej wszystko z ftp i baze danych póki mozesz Oczywiście to już zrobiłem, zachowuję trzeźwość umysłu, jedna z firm, której opiekuję się stroną, właśnie dokonali płatności (właśnie na rzecz cyberdusk) i otrzymałem informacje iż opłata została zaksięgowana, więc ktoś tam jednak żyje... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość xtd Zgłoś post Napisano Styczeń 22, 2009 Możesz spróbować kontaktu przez PW na forum. http://www.webhostingtalk.pl/index.php?showuser=96 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Irwusek 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2009 witam korzystam tez właśnie z oferty cyberdusk. miałem to samo ze mi wolno lądowały się strony napisałem do admina co nie było łatwe, kilkanaście emaili, rozmowa na gg i pomogło teraz chodzi pięknie :] prawda support to jest tragedia szczerze mówiąc, długo trzeba czekać na odpowiedz jeżeli wgl ktoś odpowie, a numer tel co jest podany to ja nie wiem po co on jest bo nikt tam nie odbiera jak dzwoniłem a robiłem to parę/setki razy xd Kolego pozostaje Tobie tylko pisanie majli i czekanie az admin będzie na gg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach