Kapelan 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 21, 2009 Witam Mistrzów Joda. mam hosting w az.pl i z tego co zrozumiałem wystarczy mi zmienić nameserver na azet'owy u administratora domeny, podpiąć domenę pod az i działa... otóż nie działa... wrzuciłem zawartość strony dwa dni temu, a tu ni chu chu... jakieś pomysły??? P.S. domena nie jest "locked" i nie jest przekierowana. jej zawartość jest w odpowiednim folderze pozdrawiam. dodam jeszcze, ze dostaje komunikat "nie odnaleziono adresu" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Styczeń 22, 2009 Domena? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Styczeń 22, 2009 zmienić nameserver na azet'owy u administratora domeny, podpiąć domenę pod az i działa... Na odwrót najpierw podpiąc domene a potem zmienić delegację. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kapelan 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 22, 2009 witam Panowie i dzięki za uwagi. zrobiłem jak nakazał Najdmen i czekam az się DNS'y zaktualizują. rozumiem, że poza tym "drobnym" niedopatrzeniem wszystko robię dobrze tak??? dzięki i pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Styczeń 22, 2009 Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kapelan 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 22, 2009 Tak bardzo dziękuję. dam znaki dymne jak ruszy. pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach