Piotr56 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 21, 2005 Witam Jakiego edytora HTML używacie ? Ja używam Adobe GoLive CS2 i Pajączka 5.4 NxG Professional. Admin/// a po co na 'glownym'? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
esos 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 21, 2005 html-kit Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość McN Zgłoś post Napisano Lipiec 21, 2005 NOTEPAD i WORDPAD Polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomick 29 Zgłoś post Napisano Lipiec 21, 2005 PHP Designer 2005 Ma kolorowanie składni HTML (oczywiście między innymi ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grucha 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 22, 2005 vim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość normanos Zgłoś post Napisano Lipiec 22, 2005 PSPad Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przemysław 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 22, 2005 nano, a pod windowsem zwykle pajączek 2000 v4.8.1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ece 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 22, 2005 MS FrontPage 2003 - wygralem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przemysław 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 22, 2005 niestety nie. Wszyscy przecież wiedzą, że do robienia stron jest MS Word :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ranma_man 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 23, 2005 PSPad po raz drugi! A przemieliłem już wiele edytorów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gt8 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 23, 2005 FrontPage 2003 i Notatnik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Świstu 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 27, 2005 ezHTML Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smartpointer 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 27, 2005 każdy który tylko koloruje składnię jest dobry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WiruSSS 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2005 Ja używam Pająka, to pierwszy edytor jaki zainstalowalem i juz raczej go nie zmienie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CZYTEL 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2005 WebSite PRO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kacper Warda 0 Zgłoś post Napisano Październik 22, 2005 HTMLKit, HapEdit... Tak czy inaczej ten pierwszy nie radzi sobie z prawidłowym podświetlaniem kodu JavaScript - np. 'if (i<5) ...' - znak '<' traktuje jak otworzenie znacznika HTML :-/ i już kolorki inne... Chyba że miałem jakąś starą wersję. Pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mickulek 0 Zgłoś post Napisano Październik 23, 2005 ostatnio kupiłem fulla macromedia mx 2004 i wg. mnie jest najlepszy (wczesniej jechałem na piracie) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach