T 6 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2005 Ale jaja. Semek zmienił serwer serverownia na innego dostawcę. wypingujcie sobie a zobaczycie, ze na ... .pl .Na swojej stronie serverownia pisze, że "sprzedaż została wstrzymana ...". Czyli semek walczy, zonaczymy co zrobi. Wy sobie żartujecie, prawda? Z tego co tu czytam, to koleś nasprzedawał kont, potem mu się coś psuło nieustannie, nie informował co się dzieje, w końcu zniknął bez słowa i po tygodniu wrzucił stronę z 3 zdaniami nie na temat, a Was jeszcze interesuje tego typu śmieszna działalność? ;> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Charlie root 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2005 Ale jaja. Semek zmienił serwer serverownia na innego dostawcę. wypingujcie sobie a zobaczycie, ze na ... .pl .Na swojej stronie serverownia pisze, że "sprzedaż została wstrzymana ...". Czyli semek walczy, zonaczymy co zrobi. Wy sobie żartujecie, prawda? Z tego co tu czytam, to koleś nasprzedawał kont, potem mu się coś psuło nieustannie, nie informował co się dzieje, w końcu zniknął bez słowa i po tygodniu wrzucił stronę z 3 zdaniami nie na temat, a Was jeszcze interesuje tego typu śmieszna działalność? ;> Jest jedna smuta sprawa: Ludzie tam kupują! DLACZGO? BO JEST TAM TANIO! I to kieruje większościa ludzi, która kupuje hosting (reseller'y) pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ftp 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2005 Dziś dowiedziałem się więcej: Firma z USA http://layeredtech.com odłączyła serwer bo rzekomo wysyłał spam i nie zamierza oddac danych :[ netomiast będą nowe konta na innym serwerze. Drugi oddzielny serwer będzie na backupy plików. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Charlie root 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2005 Taa... Smek ma problemy ze spamem, i z tym, że serwerownie nie oddaja danych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PaPiK 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2005 taaaaa cale szczescie ze mam w miare aktualny backup mojej strony na hd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patryk 451 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2005 Firma z USA http://layeredtech.com odłączyła serwer bo rzekomo wysyłał spam i nie zamierza oddac danych :[ netomiast będą nowe konta na innym serwerze. Drugi oddzielny serwer będzie na backupy plików. Akurat w takie postepowanie LT nie wierze zupelnie - ostatnio przerabialem tam sytuacje z czyims serwerem, ktory zostal juz odlaczony zwiazku z rezygnacja z dalszych uslug, a mimo to mozna bylo jeszcze umowic sie na podlaczenie dysku na kilka dni do innej maszyny i zgranie danych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
M4ciek 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 14, 2005 również u nich mam konto, z forum a za serwer nie placilem tylko ja, bo to taka nasza inicjatywa wspolna i pech chcial ze wybralismy oferte na rune.pl (to samo co serverownia.pl); i co z tego ze ta oferta na Allegro byla wtedy jedna z najdrozszych... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
perlas 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 14, 2005 Pierwszy raz od kilkunastu dni wchodze na WHT i czytam o serf.pl , sluchajcie przeciez juz od dawna było mówione na tym forum i innych ze serf.pl to nie pewna firma, sam pisalem na innym forum ( niestety nie moge podac nazwy [REGULAMIN]), i przyznali mi racje. Nie jestem jakimś wielkim znawcą, ale to dało sie przewidzieć, w serf.pl ciągle coś sie działo ze sprzetem, zaczeło się od spalenia RAM'ów, poźniej HDD, i tak dalej. Ze swojej strony dam wam jedną rade, zanim kupicie gdziekolwiek host to najpierw się popytajcie, czy miał kiedyś problemy ze sprzętem i zobaczcie pingi, jak szybko stronki chodza itp. ! Pozdrawiam, mLody_perLas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ftp 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 14, 2005 no właśnie o to chodzi, ze pytałem... mój kolega ma tam resellera od 8 miesięcy i do teraz nie miał problemów... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
perlas 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 14, 2005 no to albo kolega ma slaba pamiec albo byl na jakims innym serwie umieszczony ja bylem na plutonie ( serf.pl ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Charlie root 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 14, 2005 no to albo kolega ma slaba pamiec albo byl na jakims innym serwie umieszczony ja bylem na plutonie ( serf.pl )Pamiętam...perlas chyba bardzo nie lubi serverowni (w końcu ma prawo) Pamiętam, że wymyślał na smeka, że miał mieć subdomene w serf.pl, a ma w pluton10.com... hehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
M4ciek 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 25, 2005 czy ktos moze sie orientuje co dalej bedzie ??? wyslalem 2 maile ponad 2 tygodnie temu i kazdy bez odpowiedzi... co za k***s... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Charlie root 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 25, 2005 Od smeka cos wiem, ze dane z serwera centrum zostały utracone... Więcej nic nie wiem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
M4ciek 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 25, 2005 hmmm mialem konto na rune.pl - to tez to samo co serverownia i serf czy jak to tam sie zwie... dane na szczescie mam, ale nie minal jeszcze rok mojego hostingu oczywiscie i chce wiedziec co dalej - czy jakies nowe serwery... bo przedluzac nie bede, ale oplate za pozostale 3 miesiace chcialbym odzyskac albo otrzymac rekompensate.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach