RainFacet 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 21, 2005 Kto chce odzyskać pieniądze za tzw. hosting w serverownia.pl (serf.pl), niech wpisuje się poniżej, lub na forum: http://www.pl24.info/viewtopic.php?t=59 W ciągu ostatniego miesiąca serwer nie działa ponad 10 dni!! Trzeba zakończyć to naciąganie! A tobą Smek, zajmie się US jak nie oddasz kasy! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gus83 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 21, 2005 Czyzby jakas kolejna genialna oferta firmy krzak? Niestety stronka sie nie ładuje a z checia bym zobaczył czym Ten osiołek was skusił w ofercie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RainFacet 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 21, 2005 Niestety stronka sie nie ładuje a z checia bym zobaczył czym Ten osiołek was skusił w ofercie Przecież napiasałem wyżej, że nie działa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fujara 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 21, 2005 Tak to jest jak sie hosting kupuje w niesprawdzonych firmach ktore oferują super konta za 20 zł rocznie ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gus83 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 21, 2005 Niestety stronka sie nie ładuje a z checia bym zobaczył czym Ten osiołek was skusił w ofercie Przecież napiasałem wyżej, że nie działa. Myslalem ze chodzi o serwer z kontami a nie z Ich stroną, Napisz proszę co oferowali, co by wiedzieć czego sie wystrzegac:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RainFacet 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 21, 2005 Tak to jest jak sie hosting kupuje w niesprawdzonych firmach ktore oferują super konta za 20 zł rocznie ... Tak mowisz? A w czym Ty jestes "lepszy"? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Duch 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 21, 2005 Jego firma istnieje od 1990 roku :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość McN Zgłoś post Napisano Lipiec 21, 2005 10 dni?? Mi dopiero 1. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Lipiec 21, 2005 Mi dopiero 1. a czyli przerwa 24 godzina w dostepie do konta nie jest duza :cojest: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość McN Zgłoś post Napisano Lipiec 21, 2005 dziś nie działa od rana. Ale bez przesady jakie 10 dni? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rys 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 21, 2005 od genialnego szefa " firmy " podobno hostingowej dostalem nastepujaca informacje 22:29:17 Czy to problem z moim polaczeniem czy server lezy ? 22:30:23 Lukasz (SMEk___) Server lezy 22:30:26 Lukasz (SMEk___) do jutra rana 22:30:41 rychu999 O_O 22:30:49 rychu999 dlaczego ? niestety odpowiedzi na to pytanie juz nie dostalem ... pelen profesjonalizm ! " Kończ waść, wstydu oszczędź ... " czas znowu zmienic nazwe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RainFacet 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 21, 2005 dziś nie działa od rana. Ale bez przesady jakie 10 dni? Czytaj dokładnie co ja napisałem. 10 dni w ciągu miesiąca. Poprzednia ponad tygodniowa przerwa zaczela sie 14 czerwca. Smek "łaskawie" przywrócił jakiś stary backup, coś bąkał o obniżeniu opłat... a tu sruu..!! Znowu to samo! Może dla Ciebie to norma, że jak jeden dzień nie działa serwer to normalka. Dla mnie nie. (btw. nie od rana tylko od wczoraj ok 23) Ja już poprosiłem o zwrot kasy. Ty czekaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Charlie root 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 21, 2005 lub na forum:http://www.pl24.info/viewtopic.php?t=59 Postrzegam to jako reklame forum! Dlaczego server lezal? 1.Wszystcy znaja historie z BOTNETEM 2.The Planet wyłączyło server z powodu luki przez którą wpadał spam. 3. A tego nie wiem P.S. Jesem klientem, który bacznie obserwuje serverownie.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RainFacet 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 21, 2005 Jego firma istnieje od 1990 roku :twisted: Chyba jako firma budowlana.. albo podobna, bo w 1990 słowo INTERNET nie było jeszcze znane w naszym kraju. Najszybszym komputerem była AMIGA 500, dostępna wyłącznie na bazarach. Wysłany Czw Lip 21, 2005 11:27 pm: Jego firma istnieje od 1990 roku :twisted: Chyba jako firma budowlana.. albo podobna, bo w 1990 słowo INTERNET nie było jeszcze znane w naszym kraju. Najszybszym komputerem była AMIGA 500, dostępna wyłącznie na bazarach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Charlie root 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 21, 2005 Jego firma istnieje od 1990 roku Chyba jako firma budowlana.. Fakt. Sprawdz whois. Przeciez nask istnieje od 1995ROKU Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RainFacet 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 21, 2005 lub na forum:http://www.pl24.info/viewtopic.php?t=59 Postrzegam to jako reklame forum! Kurcze, bystry jesteś! Dobrze, że nie widziałeś mojej sygnaturki... bo by wyszła chryja... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rys 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 22, 2005 i nadal nie dziala ... a Pan Semek nie zlozyl zadnych wyjasnien dlaczego server lezy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość McN Zgłoś post Napisano Lipiec 22, 2005 Tym razem server leży znowu z powodu SPAMu. :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rys 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 22, 2005 to juz wszystko wiemy serverownia.pl nadal lezy a semek wczoraj powiedzial ze bedzie dzialac rano ale nie powiedzial ktorego dnia <lol> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hyhyhy 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 22, 2005 moze panu Semkowi potrzeba wytlumaczyc jak zabezpieczyc smtp przed spamem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Charlie root 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 22, 2005 moze panu Semkowi potrzeba wytlumaczyc jak zabezpieczyc smtp przed spamem Chyba ręcznie! To już jest przesada. Drugi sync Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gb 12 Zgłoś post Napisano Lipiec 22, 2005 Czytelnik, od kiety do NASK istnieje od 1995 roku ? Poczytaj troche histori, poniewaz z tego co piszesz to odrazu widac ze tamtych czasow nie pamietasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Lipiec 22, 2005 1991 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RainFacet 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 23, 2005 Temat rozchodzi sie gdzies na boki... Smek zapadl sie pod ziemie... serverownia.pl niech idzie w piz... Znacie jakies dzialajace hostingi, gdzie tanio kupie (max 10USD) niewielkie konto resellerskie? Najlepiej poza PL, bo tu wszyscy, wszystko maja w d... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patryk 451 Zgłoś post Napisano Lipiec 23, 2005 10 USD zapewne rocznie? ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach