Art_ 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 21, 2009 witam. wiem że śmieszne pytanie ale nie mogę się zdecydować którą opcje wybrać potrzebuję serwer pod nieduże pliki ( 100 - 200 mb ) w chwili obecnej nie wykorzystuje więcej niż 200 gb miesięcznie ale mam nadzieje na wzrost zainteresowania. nie wiem co wybrać 2000 gb na 100 mb/s czy unmetered 10 mb/s serwer jest dość słaby więc zastanawiam się czy dam radę wykorzystać coś więcej niż te 2000 gb i czy jest sens dopłacać do 10 mb/s unmetered ( oferta leaseweb ) co byście wybrali ? pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Styczeń 21, 2009 2 TB na 100 Mbps - zdecydowanie, bo przy tego typu content'ie i tak wiele więcej byś nie przesłał na 10 Mbps unmetered... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 21, 2009 J/W. Bierz 2TB, jeszcze jak by te oferty były w tej samej cenie to mógł byś się zastanawiać a tutaj do 10MBitów unmetered trzeba jeszcze dopłacić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach