kszymon0 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 21, 2009 Witam, Mam do wyboru dwa panele administracyjne i zastanawiam się który wziąśc. Panel DirectAdmin czy Panel LxAdmin 100 domen. Moje pytanie brzmi. Czym się różnią te panele i który jest lepszy? Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Styczeń 21, 2009 tak na szybko: różnią się ceną ( lxadmin w przypadku VPSów hypervm jest darmowy) różnią się opcjami, menu, miejscami funkcjonalnością. Generalnie - zależy do czego potrzebujesz - do paru stronek - ja bym Ci polecił lxadmin gdyż jest tańszy a dla paru własnych stron nie opłaca się kupować directadmina. Chyba że myślisz na dłuższą metę , wtedy można kupić licencję na DA od którego z użytkowników na forum i ten koszt dość szybko Ci się zwróci, w porównaniu z tym co hostingodawca Ci oferuje ( czyli cos kolo 15-25zł miesiecznie). koszt licencji na DA to kolo 200-250zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach