Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Styczeń 20, 2009 Witam, Mam pewien problem podczas gdy staram sie uruchomić mój serwerek gry (Americas Army) Polecenie startowe #!/bin/shecho "Uwaga Uruchamia sie serwer AAO" cd /home/aao/aao/System ./server-bin global Bridge.aao -nohomedir -INI=server.ini -LOG=server.log & SIGSEGV [segmentation fault]Aborting. Crash information will be saved to your logfile. Najdziwniejsze jest to ze na kolegi serwerku wydałem te same polecenia, te same liby i kiszka, totalnie mnie zagiął ten problem. Pozdrawiam i pilnie potrzebuję pomocy Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Styczeń 20, 2009 Crash information will be saved to your logfile.A to już ciężko wkleić? Chociaż nie spodziewaj się, żę SIGSEGV będziesz mógł sam naprawić (o ile to nie problem z bibliotekami). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukaschemp 27 Zgłoś post Napisano Styczeń 20, 2009 Zobacz jak to wygląda odpalając przez strace. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach