mix111 62 Zgłoś post Napisano Styczeń 19, 2009 witam Jak w temacie. Poszukuje serwera wirtualnego ,VPS z adminem 2-3GB miejsca Transfer miesieczny 25-30 GB Serwer szybki,stabilny praktycznie bezawaryjny Hosting,ktory limity ma bardzo wysoko ustawione lub wcale ich niema,prosze o info Najlepiej platnosci miesieczne i pomoc w przenosinach to jest jedno z glownych wymagan Support praktycznie 24 H Dodam ,ze jesli chodzi o wirtual,vps moge przeznaczyc 30-40 miesiecznie ;] Na Vps sie nie znam wiec, chcialbym aby zajmowal sie tym admin, prosze o konkretna cene. Jest to juz moj ktorys z kolei hosting dlatego poszukuje bezawaryjnego, stabilnego i szybkiego hostingu.Nazwa blokowala mi konto po przekroczeniu zapytan Nie interesuja mnie firmy webh(wirtual , nie wiem jak VPS), webr,az, nazwa. Dziekuje wszystkim za pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Styczeń 19, 2009 za te pieniążki to tylko root vps Albo wysoki pakiet shared (bo są wyższe limity). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mix111 62 Zgłoś post Napisano Styczeń 19, 2009 za te pieniążki to tylko root vps Albo wysoki pakiet shared (bo są wyższe limity). Dhosting z tego co wiem,nie ma limitow PS prosze tylko o oferty nie czy ma czy nie ma dziekuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mix111 62 Zgłoś post Napisano Styczeń 19, 2009 Za jaka minimalna kwote mozna kupic VPS-a z adminem ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marekxbx 71 Zgłoś post Napisano Styczeń 20, 2009 Witam, Mogę zaproponować Panu plan http://hitme.net.pl/index.php?adminpanel=planded&id=7 - 80 zł / miesiąc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach