Tomeq 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 18, 2009 Witam wszystkich ponownie. Postaram sie jak najprosciej opisac problem.. Chodzi o to ze z powodu problemow z obecnym dostawca domeny i serwera chce wykupic nowa domene wraz z serwerkiem na hekko.pl. No i chcialem zrobic przekierowanie ze starej domeny na ta nowa ktora wykupie w hekko.pl. Jak to zrobic najprosciej i najlepiej gdyz nie chce gwaltownie odciac starej strony i przeniesc wszystkiego na nowa (jest tam obecnie forum). Wiem ze pewnie pytanie prozaiczne ale coz.. kto pyta nie bladzi.. z gory dziekuje za pomoc, mam nadzieje ze i tym razem pomozecie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 18, 2009 Witam wszystkich ponownie. Postaram sie jak najprosciej opisac problem.. Chodzi o to ze z powodu problemow z obecnym dostawca domeny i serwera chce wykupic nowa domene wraz z serwerkiem na hekko.pl. No i chcialem zrobic przekierowanie ze starej domeny na ta nowa ktora wykupie w hekko.pl. Jak to zrobic najprosciej i najlepiej gdyz nie chce gwaltownie odciac starej strony i przeniesc wszystkiego na nowa (jest tam obecnie forum). Wiem ze pewnie pytanie prozaiczne ale coz.. kto pyta nie bladzi.. z gory dziekuje za pomoc, mam nadzieje ze i tym razem pomozecie.. Ustawić tylko dnsy na nowy serwer?Albo przekierowanie na adres? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomeq 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 18, 2009 Ustawić tylko dnsy na nowy serwer?Albo przekierowanie na adres? Mmm.. no tak ale czy potrzeba jest jakas zgoda, czy sam to zmieniam i gdzie oraz jak? Stara domene z adresikiem mam wykupiona jeszcze na ok. 7mies ale ze wzgledu na niepewnosc i problemy wole wczesniej zrobic przeniesienie.. prosze o info i wskazowki... jestem w tym poczatkujacym.. przepraszam za te proste pytania... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 18, 2009 Samemu to się zmienia w panelu..powiedz tylko gdzie masz wykupioną wspomnianą domenę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomeq 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 18, 2009 Samemu to się zmienia w panelu..powiedz tylko gdzie masz wykupioną wspomnianą domenę? domene chce wykupic w hekko.pl a swoja stara mam w "ala" firmie web4me.pl gdzie nie mam tam dostepu do panelu admina wszystko robie przez maila.. i tu pewnie bedzie problem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Styczeń 19, 2009 http://www.webconfs.com/how-to-redirect-a-webpage.php ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomeq 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 22, 2009 http://www.webconfs.com/how-to-redirect-a-webpage.php ? dzieki serdeczne.. bede probowal... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach