p 3 Zgłoś post Napisano Styczeń 18, 2009 Napisałem wyraźnie, że wklejam wynik traceroute'a dla tych którzy mają jakiś dziwny problem ze sprawdzeniem routingu (nie dla Ciebie, bo Tobie odpowiedniej wiedzy w temacie nie brakuje).Odebrałem to jako post dla ludzi, którzy nie potrafią zauważyć różnic w routingu Wyraźnie (choć pewnie za mało wyraźnie) napisałem, że jest to trasa "Do BudgetVPS", oraz "Do VPS z hitme.net.pl" a nie "Z BudgetVPS" (bo tej nie jestem w stanie zbadać nie mając tam VPS'a).A właśnie, że jesteś (ping -R) . Chociaż ostatnio coraz częściej opcja RECORD_ROUTE jest filtrowana. Jeśli więc (tu zwracam się do p) nie zaobserwowałeś różnic w czasie odpowiedzi badając to z serwerów wpiętych do IX-ów to jest to całkowicie zrozumiałe (dla mnie). Wnioskuję także, że to własnie w tym "magicznym miejscu" (w Nephax'ie) ruch do sieci TPNET Z serwerów BudgetVPS idzie zupełnie inną drogą niż DO serwerów BudgetVPS (a także inna drogą idzie ruch Z serwerów VPS hitme.net.pl).Nie zaobserwowałem ich także w odpowiedzi serwerów, których trasa idzie via PIONIER, a następnie ATMAN. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach