jeffmills 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2009 Witam! Wykupilem pare domen oraz serwerow na ovh na portale miejskie (2) oraz regionalne (3). Jednak jakos ovh mi nie pasuje, problemy z mod rewrite itd...Szukam czegos bardziej przyjaznego dla joomli.(joomla narazie na start). Nie znam sie na hostingach tak dobrze aby powiedziec ile potrzebuje miejsca czy transferu. Portale beda o srednich miastach(okolo 100tys mieszkancow). Wiec nie mam pojecia jak tu wyliczyc ile miejsca i transferu potrzeba. Zaczynam od poczatku wiec troche to potrwa zanim zdobede traffic. Dobrze zeby byla mozliwosc zmiany planu na wyzszy. A wiec moje wymagania: do 300zl/rok mozliwosc wykupienia wiekszego planu(jest taka mozliwosc bez przenoszenia strony?) lub dokupienia transferu(tanio) 10gb miejsca 15gb transferu (chyba wystarczy narazie?) wyłączone: register_globals, magic_quotes, safeMod lub możliwość wyłączenia w php.ini nielimitowane polaczenia do bazy obsługa: .htaccess + mod_rewrite - tak aby dzialaly przyjazne urle w joomli bez problemu parkowanie domen statystki odwiedzin AWStats mod_gzip backup przynajmniej raz dziennie bazy mysql bez limitów serwery w pl aha i jeszcze jedno pytanko: czy mozna postawic pare stronek na dreamhoscie? slyszalem ze to jest najlepsze pod zaplecze jesli gdzies pizn#lem gafe to sorry dziekuje za odp i pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Styczeń 18, 2009 Po pierwsze - usunąłem wszystkie posty w tym temacie, ponieważ: Regulamin działu Prośby § 1.9 Użytkownicy nie reprezentujący interesów jakiejś konkretnej firmy mogą dodawać swoje propozycje z odnośnikami do ofert, ale tylko i wyłącznie jeśli sami są użytkownikami providera, którego polecają (i mogą to w każdej chwili udowodnić). Prosimy, żeby propozycje były jak najbardziej zgodne z wymaganiami poszukującego! Po drugie - jeffmills: Nie znajdziesz oferty w Polsce z takimi parametrami co chcesz. O ile transfer baaaaardzo zaniżony jest, to dysk twardy ponad normę. Najbliższa propozycja spełniająca Twoją ofertę to http://www.kei.pl/ - ale to i tak tylko przez pierwszy rok, no i nie ma AWStats i mod_gzip. A o tych braków limitów na bazę danych - zapomnij. to tylko u siebie na dedyku za 50zł/miesięcznie będziesz mógł zajeżdżać bazę danych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach