Hamurabii 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2009 W nocy o pólnocy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2009 Ciekawe kto zobaczy pierwszy stronę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marekxbx 71 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2009 ja ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2009 To za troszkę więcej niż jedną h już! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2009 To za troszkę więcej niż jedną h już! czym wy sie tak jaracie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2009 mozna, ale wszyscy jaraja sie jakby tu rozdawali vpsy za darmo. "rewulucja" to czysty chwyt marketingowy zeby zwrocic na siebie uwage Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2009 Jak widac udaje im sie :] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2009 Jak widac udaje im sie :] mnie to nie bierze ;] zbyt duzo w zyciu widzialem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chmuri 89 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2009 10 min.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
merloy 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2009 bez przesady...to nie nowy rok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moonwalker 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2009 00:00 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malitek 1 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2009 Hitek umarł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaczy 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2009 00:00 "A po co czekać... jak można kraść? Sam nie wiem... " (Przepraszam, ale obserwując ten temat i pojawiające się tutaj posty... nie mogłem się powstrzymać... ) Dla niewtajemniczonych- zawsze czytam bash.org.pl, oraz pr0n.pl na MiniOperze tuż przed zaśnięciem... (taki nałóg). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marekxbx 71 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2009 I już :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marczak 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2009 można stawiac serwery gier?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2009 ta "rewolucja" to jakas slaba widze jak zwykle chwyty 1 miesiac taniej a pozniej norma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marekxbx 71 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2009 @kriss83 - spójrz proszę na transfer i ceny - nawet po 1 miesiącu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
c_tom 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2009 Oferta Custom VPS będzie dostępna najpóźniej o 2:00 :-) to jest dopiero dozowanie emocji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2009 @kriss83 - spójrz proszę na transfer i ceny - nawet po 1 miesiącu. jest blokada na przekroczony transfer? czy leci dalej na hura i pozniej płac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marekxbx 71 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2009 VPS to nie hosting www Panie kriss83 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2009 VPS to nie hosting www Panie kriss83 to nie ma hypervm? przeciez tam jest limit Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marekxbx 71 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2009 Proszę nie okazywać swojej niewiedzy - Panie kriss83 - od kiedy to HyperVM blokuje VPSa po przekroczeniu transferu ? Limit tam pokazany jest wyłącznie dla informacji klienta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malitek 1 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2009 Ciekawi mnie jak wyglądał by ping na tym "łączu" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marczak 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2009 można prosić o testowe IP ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
merloy 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2009 osobiscie nie widze zadnej nowej ofery... nigdzie... czy jestem slepy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach