Dariusz Cieślak 3 Zgłoś post Napisano Styczeń 15, 2009 Czy ktoś czytający WHT korzysta z Linode.com i mógłby podzielić się opiniami? Zamówiłem konto dla jednego z moich klientów (nie mieścił się w shared hostingu w PL ze względu na transfer) i pomimo pingów 130ms do USA jestem (jak dotychczas) zadowolony. Firma wygląda solidnie w porównaniu z ~$10 VPS i zamierzam pozostawić tam serwisy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aleksander P. 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 22, 2009 Od roku mam tam serwis ktory bierze ponad 150GB miesiecznie - wszystko dziala idealnie. Bardzodobry support, najlepszy panel zarządzania jaki tylko widziałem (profile). Polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pajter 9 Zgłoś post Napisano Kwiecień 11, 2014 To też dodam: support rewelacja, stabilny (nie mierzę obecnie uptimu, ale mam screen irca na serwerze który w ciągu roku padł raz przy jakiejś migracji), panel i możliwości tez bardzo na plus. Jakiś czas temu podwyższyli pojemność dysku/pamięć sami z siebie, co też było miłe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spindritf 240 Zgłoś post Napisano Kwiecień 11, 2014 No i wprowadzili teraz naliczanie godzinowe jak Digital Ocean. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gb 12 Zgłoś post Napisano Kwiecień 12, 2014 czyli tak samo jak http://rootbox.com ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach