quadroql 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 15, 2009 Witam! Chciałbym wiedzieć, co Państwo sądzicie na temat firmy gghost.eu Moje przeznaczenie dla serwera u nich: platforma moodle Obecnie korzystam z masternet.pl (brakuje mi crona do moodle) Proszę o fakty, jeżeli ktoś ma tam stronę to również jeżeli może podać link z chęcią bym zobaczył jak działa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shk 51 Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2009 Pamiętam że kiedyś gościu sprzedawał tą "firmę hostingową" na allegro.pl, ale widocznie jej nie sprzedał bo nie zmieniły się dane właściciela... To było jakoś nie dawno, dwa, może trzy miesiącem temu... Hostingu nie testowałem, nie mogę nic powiedzieć... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2009 na stronie firmy brakuje regonu... nip != działalność gospodarcza czyżby krzaczor ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2009 Czepiacie się tego NIP'u, ostatnio się obudzili i stwierdzili, że tak na prawdę w życiu prywatnym, urzędach NIP nie jest do niczego potrzebny bo i tak wystarczy identyfikacja po nr PESEL Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Luty 2, 2009 Czepiacie się tego NIP'u, ostatnio się obudzili i stwierdzili, że tak na prawdę w życiu prywatnym, urzędach NIP nie jest do niczego potrzebny bo i tak wystarczy identyfikacja po nr PESEL na pewno pesel podawany na stronach firm działających w necie dużo więcej by o nich powiedział niż nip, choć kto wie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach