NetWorkCom 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 15, 2009 Witam serdecznie. Poszukuję osoby, która piszę PA dla serwerów gier. Słyszałem, że Nephax.com zajmuje się w/w, ale jak każdy szukam trochę tańszych rozwiązań. Co potrzebuję: - Panel instalowany na 1 maszynie, z której odbywa się zarządzanie (panel dla gracza, administratora) - Automatyczne instalowanie serwera - Automatyczne zamówienia - Konsola - konfiguracja - instalacja modów - reinstalacja - start/stop/restart - portfel - program partnerski - Support - wykonanie grafiki Oczywiście w grę wchodzi również wdrążanie panelu. W grę wchodzą raczej firmy. Możliwość stałej współpracy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Styczeń 15, 2009 tańszych rozwiązań. Patrząc na to czego wymagasz, jedyne co mogę powiedzieć to: oszalałeś!? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Styczeń 15, 2009 Bez przesady znam kolege który robi nie drogo (ok 2,5 tysiąca) wypasione panele. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MiSi3kK 16 Zgłoś post Napisano Styczeń 15, 2009 Zależy ile za to chce NEPHAX i co to znaczy tańszy Dobry panel za 2,5k to nierealne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NetWorkCom 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 15, 2009 Patrząc na to czego wymagasz, jedyne co mogę powiedzieć to: oszalałeś!? Czyli do 10 tyś zł się nie zmieszczę? Oczywiście mogę zakupić panel EfektGames, jednak to koszt powyżej 10 tyś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Styczeń 15, 2009 Czyli do 10 tyś zł się nie zmieszczę? Oczywiście mogę zakupić panel EfektGames, jednak to koszt powyżej 10 tyś. No właśnie. W 10 tysiącach ciężko się zmieścić, aby wszystko było bez błędów, ładnie wyglądało i co najważniejsze było bezpieczne... no cóż, może się coś znajdzie jednak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Styczeń 15, 2009 Dobry panel za 2,5k to nierealne Zgadzam się, chyba, że sprzedaje każdemu to samo z inną skórką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Styczeń 15, 2009 Dam przykład, gamesfactory.pl :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MiSi3kK 16 Zgłoś post Napisano Styczeń 15, 2009 Moim zdaniem można zejść poniżej 10k, ale 2,5 to już przesada. Mam na myśli opisany powyżej panel bez możliwości odsprzedaży. Jeśli ktoś pisał już taki panel to ma gotowe klasy pod to i mniejszym nakładem pracy może dostosować panel do innych warunków. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Styczeń 15, 2009 Naturalnie chodiz mi o kopie panelu a nie pisane pod klienta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marekxbx 71 Zgłoś post Napisano Styczeń 15, 2009 GameCP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tenior 0 Zgłoś post Napisano Luty 4, 2009 za 2,500 kupisz, nawet taniej, daj oferte na zleceniaprzez.net jakoś tak to było Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lucaspl 18 Zgłoś post Napisano Luty 4, 2009 Jak już podajesz informację to chociaż ją sprawdź. www.zlecenia.przez.net Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach