matt 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 14, 2009 Mam takie male pytanko, ostatanio zdaza mi sie ze widze ze jest zalogowanych np. 3 userow gdzie who pokazuje tylko dwoje. To jakis blad systemu (debian) czy mam jakiegos goscia? Dodam, ze w logach nic nie widac ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ednet 136 Zgłoś post Napisano Styczeń 14, 2009 jaka komenda pokazuje Ci ze jest 3 zalogowanych userow? Ed Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Styczeń 14, 2009 jaka komenda pokazuje Ci ze jest 3 zalogowanych userow? Ed 'w' ? htop ? top ? ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ednet 136 Zgłoś post Napisano Styczeń 14, 2009 heh ja wiem jakie komendy pokazują ilosc userów. Mi chodzilo o to ze jesli who pokazuje mu 2 userow, to jaki program pokazuje ze jest ich 3 Ed Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 14, 2009 Przepraszam, "top" pokazuje w liczbie zalogowanych np. 3 w tak samo jednak w przypadku "w". Jednak sa to ilosci userow ... "w" pokazuje u gory 3 users w na dole wypisuje mi dwoje ... itp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach