NIEpolecamPROhost 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 14, 2009 Witam czy jest mozliwosc by domeny zarejestrowanie w dropped nie mialy w WhoIs : KONTAKT TECHNICZNY: firma: AfterMarket.pl - gielda domen internetowych http: //www.AfterMarket.pl/ ulica: 16192 Coastal Highway miasto: 19958 Lewes lokalizacja: US telefon: +01.3026457400 ostatnia modyfikacja: 2008.11.27 REJESTRATOR: First Dropcatchers LLC First Dropcatchers LLC, 16192 Coastal Highway, Lewes, DE 19958, USA +1.302.4507070 firstdropcatchers@dropped.pl tylko jak w np Nazwapl tylko rejestrator,a kontakt techniczy by był do własciciela domeny dzieki za info Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Styczeń 14, 2009 Napsiz do dropped? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NIEpolecamPROhost 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 14, 2009 a czy np w masternet tez tak jest ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Styczeń 14, 2009 a czy np w masternet tez tak jest ?Jeżeli Klient sobie życzy to możemy ustawić kontakt wskazany przez Klienta (domeny .pl) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Styczeń 14, 2009 a w org.pl, com.pl i com można u was zrobić żeby podany był rejestrator a nie klient ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Styczeń 14, 2009 a w org.pl, com.pl i com można u was zrobić żeby podany był rejestrator a nie klient ?Domyślnie ustawione jest na rejestratora lub nie ma w ogóle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malitek 1 Zgłoś post Napisano Luty 23, 2009 Pozwolę sobie tu zapytać alby nie zakładać kolejnego tematu 1.Mam złożone kilka zleceń na przechwycenie domen Koszt to 30 zł ok każdej z nich. Jeżeli uda mi się je przechwycić to czy muszę coś płacić za rejestrację ? Oraz czy mogę jest przetransferować do innego rejestratora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PeterSim 0 Zgłoś post Napisano Luty 24, 2009 Pozwolę sobie tu zapytać alby nie zakładać kolejnego tematu 1.Mam złożone kilka zleceń na przechwycenie domen Koszt to 30 zł ok każdej z nich. Jeżeli uda mi się je przechwycić to czy muszę coś płacić za rejestrację ? Oraz czy mogę jest przetransferować do innego rejestratora Koszt przechwycenia =koszt rejestracji oczywiście jesli tylko ty ją dodałeś do przechwycenia.Jesli chętnych jest wiecej domena trafia na aukcje. Transfer domeny jest możliwy 21 dni od rejestracji bądź poprzedniego transferu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach