jiro 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2009 Witam, potrzebuje jakis serwer na portfolio/pad(photo a day). zalezy mi przede wszystkim na stabilnosci, pojemnosc to powiedzmy 1-2GB wystarczy. cena zeby nie byla tez zbyt wygorowana. Co polecicie? Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2009 Witam, zapraszam do skorzystania z oferty Webh.pl. U nas może Pan otrzymać konto już za 6,10zł miesięcznie! Serwery w Polsce Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2009 Witam. Zapraszam serwery w Polsce - Kraków cena za hosting na rok już od 29 zł netto a za miesiąc już 2,99 zł netto active-hosting.pl Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jiro 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 14, 2009 ok, fajnie by bylo gdyby jeszcze powiedzieli cos na ten temat sami uzytkownicy... w tej chwili najbardziej zastanawiam sie nad oferta masternet. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VIPserv.org 4 Zgłoś post Napisano Styczeń 16, 2009 ok, fajnie by bylo gdyby jeszcze powiedzieli cos na ten temat sami uzytkownicy... w tej chwili najbardziej zastanawiam sie nad oferta masternet. Może Pan napisac do supportu http://vipserv.org/ a otrzyma Pan sporą listę stron klientów typu portfolio. Nie będę wklejał adresów na forum bo jeszcze to kogoś zdenerwuje, ale vipserv to sprawdzone miejsce na tego typu zawartość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marczak 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 16, 2009 zobacz także oferte ViPower.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mr Max 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2009 a ja polecam Prohost.pl, jestem bardzo zadowolony z hostingu i pomocy technicznej która reaguje błyskawicznie i jest dostępna 24h. Teraz mają szerszą ofertę, więc możesz się z nią zapoznać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach