jarek 4 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2009 No to wszystkiego najlepszego dla Krystiana... ;D No i żeby pojawił się na meetingu w KRK to opijemy pozdro ziom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2009 Najlepszego! :-)) Żeby Ci ten Octave dobrze służył Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2009 100 lat i jak najmniej problemów z klientami (wiesz o co chodzi ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystian 17 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2009 Dzięki @jarek, 9 lutego średnio mi pasuje (egzamin mam :/ ) @malu, też mam taką nadzieję @boss, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2009 @jarek, 9 lutego średnio mi pasuje (egzamin mam :/ ) jakiego 9? 7 jest; D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2009 Właśnie . Najlepszego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystian 17 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2009 jakiego 9? 7 jest; D Jeszcze nie świętowałem urodzinek a już mi się wszystko myli W takim razie przemyśle spotkanie 7 lutego w krk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2009 Jeszcze nie świętowałem urodzinek a już mi się wszystko myli W takim razie przemyśle spotkanie 7 lutego w krk Cieszę się że będziesz , do zobaczenia na miejscu ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Styczeń 18, 2009 Wszystkiego najlepszego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 18, 2009 Nie za późno trochę ? ;f Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ctrls 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 18, 2009 Nie za późno trochę ? ;f lepiej późno niż wcale ;] pzecie liczy się sam fakt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Styczeń 18, 2009 lepiej późno niż wcale ;]pzecie liczy się sam fakt dokładnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystian 17 Zgłoś post Napisano Styczeń 18, 2009 Dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marczak 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 18, 2009 100 lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrys Zgłoś post Napisano Styczeń 18, 2009 Wszystko Najlepszego ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach