patryk 451 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2009 Z racji tego, że wersji połatanej nie ma, najlepiej się go chyba chwilowo pozbyć (lub łatać na własną rekę ). http://zastita.com/index.php?det=15038 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2009 Jak nie ma jak jest? klik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patryk 451 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2009 p: to dotyczy html2text, a nie dziury z msgimport. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2009 Hmm aczkolwiek sprawdzałem exploita na 2 stable i nie zaskoczył... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prohost 345 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2009 Coś za dużo tych dziur ostatnio. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2009 p: to dotyczy html2text, a nie dziury z msgimport.Faktycznie, w -stable jeszcze nie ma łatki, za to jest w SVN'ie Hmm aczkolwiek sprawdzałem exploita na 2 stable i nie zaskoczył...Na msgimport? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shikataganai 10 Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2009 wiecie cos wiecej , zrobili jakies latki? szkoda byloby rezygnowac z roundcube na dobre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krk 2 Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2009 wiecie cos wiecej , zrobili jakies latki? szkoda byloby rezygnowac z roundcube na dobre jest już chyba wersja 0.2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
merloy 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2009 Dokładnie, jest 0.2. Release notes http://sourceforge.net/project/shownotes.p...lease_id=650348 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VIPserv.org 4 Zgłoś post Napisano Luty 6, 2009 Trzeba się opalać skrypty php w zamkniętych środowiskach, tak żeby nie mogły wchodzić w interakcje z plikami spoza danego środowiska. Tak ja robie ze wszystkim od webmaili po phpmyadminy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrys Zgłoś post Napisano Luty 6, 2009 Cieszymy się nand! Temat z przed 14 dni, bug dawno załatany. Zamykam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach