Malitek 1 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2009 Będziesz pił herbatkę.. lol2 ;D Kpisz ;P Kisiek mi kupi jak będzie Albo Ty Jak będziesz oczywiście Nie ma co się schlać trzeba pić z rozwagą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2009 Kpisz ;P Kisiek mi kupi jak będzie Albo Ty Jak będziesz oczywiście Nie ma co się schlać trzeba pić z rozwagą Będę będę.. chyba, że pociąg nie dojedzie.. lol2 ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2009 a nasz pociąg jarek może długo jechać .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malitek 1 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2009 A kupicie Browarka ?? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2009 A kupicie Browarka ?? Przestań już Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malitek 1 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2009 Nie będę taszczyć ze sobą jak żul jakiś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2009 a nasz pociąg jarek może długo jechać .... ja prawie 5h Ty ze 2 Będziesz musiał szybko zaległości nadrobić... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2009 Jak będę przez Wawę gnał to jakieś 8-10h jak węglówką to jakieś 11h, do tego żale i inne to trzeba będzie utopić, heh 0.8km to jakieś 15 minut z buta.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2009 Podajcie adres i czy daleko od dworca, nie znam Krakowa i nie chce mi się drałować na piechte dużo kilometrów... Chyba ze z kimś od dworca by się szło to nie ma problemu Ja jestem chętny... dziwne ze nikt nie jest chętny żeby jechać za 5% wartości biletu Trafisz, zawsze możemy się umówić gdzieś to Cię podprowadzę i gitara. Jarek, skąd wiesz czy nie mam 18? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2009 Jarek, skąd wiesz czy nie mam 18? Bo chowasz przed ojcem flaszkę? Po 2. gdzieś było na ostatnim meetingu... choć zawsze mogę się mylić ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malitek 1 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2009 Trafisz, zawsze możemy się umówić gdzieś to Cię podprowadzę i gitara. Jarek, skąd wiesz czy nie mam 18? To ile masz I napiszcie od której do której to będzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2009 Kiepsko się zapowiada, byle ten barcamp wyskoczył akurat w 1 weekend. Ps. Nie kotek? (Masz na nim być!) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2009 Bo chowasz przed ojcem flaszkę? H@H@, cioto - jok3 pisałem ;). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2009 H@H@, cioto - jok3 pisałem ;). ta. ta. ta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2009 @up, fu Malitek, będzie do tej co będzie. Może do 23, może do 4 nad ranem. Nikt Ci tego nie powie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malitek 1 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2009 Kocham jak matka drze się OMG co ona myśli że na wojnę idę czy co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2009 lol, sprawdź sobie która godzina Ci pasuje i napisz tutaj. Po jakimś czasie ustalimy dokładną godzinę spotkania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malitek 1 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2009 Ja się dostosuję jakoś bez jaj od 16- 20 przecież to nie będzie to nie Baby Party Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2009 Godzina ustalona. 19.00 w RE . Można wpaść wcześniej. Ja będę pewnie już o 18:30 (ew. trochę później jak bym miał kogoś odebrać z dworca). Pozdr. P.S prosił bym jakiegoś moda o dodanie informacji o godzinie do mojego pierwszego posta. Pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malitek 1 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2009 A masz może jakieś foto z poprzedniego zlotu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2009 Z ostatniego mam ale to publicznie nie wstawiam . Kto z uczestników chciał to dostał Tutaj masz z pierwszego, w Wrześniu: http://www.webhostingtalk.pl/index.php?s=&...st&p=113791 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malitek 1 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2009 Sami dorośli panowie PS. Linux Jesteś tam ta którymś foto ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2009 PS. Linux Jesteś tam ta którymś foto ?? Boisz się czegoś lub kogoś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malitek 1 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2009 Boisz się czegoś lub kogoś? To zależy ... Hmm a dokładniej takie stwierdzenie "Ja tam nie pasuje" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2009 Ja też jednym z młodszych będę ale chętnie wkręcę się w nowy klimat i znajomości :] Tym bardziej jak jakieś gratisy mają być <zaciera_rece> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach